Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy a férjem...

Normális, hogy a férjem családja sose kérdez rólam semmit?

Figyelt kérdés
Hogy nálunk mi hogy van. Amúgy kedvesnek tűnnek, meg minden, de sose kérdeznek semmit az én családom felől. Múltkor meséltem anyósomnak, hogy senkivel se vagyok beszélőviszonyban már a családomból, meg se kérdezte, hogy ennek mi az oka, csak mondta, hogy akkor ezt és ezt kellene csinálnom, ha már ennyire magányos vagyok. Meghalt a testvérem, soha nem szóltak egyetlen szót se ezzel kapcsolatban. Arra gondoltam, úgy bánnak velem, mintha a férjem cselédje lennék, de még a cselédtől is szoktak érdeklődni. Tudomást szerzett arról, hogy írtunk végrendeletet, arról persze rögtön érdeklődött, hogy mi van benne.
2022. nov. 21. 08:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Mert nem érdekli őket a te és az életed, csak a lényeges infok.

Hát talán jobb, ha csak ellened használnák fel a végén mint velem tették. Nagyon érdeklődtek az elején meg én hülye sokat elmondtam nekik. Aztán meg kinyírtak lelkileg. Kipuhatolták a gyenge pontjaim és ott támadtak. Ők legalább nem játsszák meg akkor magukat olyan szinten, bár rosszul esik az embernek, hogy "rokon" aztán leszar magasról. Én ott tartok velük, hogy egy büdös szót sem kérdezünk egymásról, hogy hogy van vagy, én hogy vagyok. Semmit, semmiről. Zero.... és ők se mondanak el magukról olyat amivel tudják én is visszaélhetek, vagy esetleg kárörvendhetek ahogy ők tették velem.

2022. nov. 21. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én annak örülnék ha anyósom nem fagattna a szüleimmel kapcsolatban. Tavaly váltak el konkrétan olyanokat kérdez hogy lesek. Pl kié lett szántó föld, a ház, van-e párjuk, mi volt az oka a válásnak, mi lesz velük stb. Kicsit unom nagyon.
2022. nov. 21. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Tapintatos. Mivel

magadtól nem beszélsz róla, nem faggat.

2022. nov. 22. 01:46
 14/14 Stefan11 válasza:
100%
Én nagyon udvariatlan,ostoba embernek tartom azt a rokont,hozzám tartozót,jó ismerőst aki semmit nem kérdez az életemről,tapintat címén! Egyre jobban terjed ez az elzárkózás,rokonok ismerősek,szomszédok körében is.De sajnos beszélnek saját sérelmeikről,amit rossz emberek okoznak,de mindig más a hibás,rossz indulatú,ők sosem! Emberek,hová vezet ez??
2022. nov. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!