Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom a lányom születésnapjá...

Anyósom a lányom születésnapjára szeretne jönni?

Figyelt kérdés
Anyósomék másik országban laknak. Nemsokára három éves lesz a lányunk (tehát első szülinap, amiből talán kicsit fel is fog valamit). Anyósom közölte, hogy akkor meglátogat minket akkor. Én ezt egyáltalán nem szeretném, szeretném ha ezen a napon csak magunk lehetnénk, nem kéne senkihez alkalmazkodni, senki szövegét hallgatni, hanem jól éreznénk magunkat csak mi négyen. Férjem ezt nem érti, mi a bajom. Anyóssal nem felhőtlen a viszony és eléggé fárasztó számomra, nem akarom, hogy idejöjjön és elrontsa a meghitt ünneplést. Mondtam, hogy jöjjön egy hétre rá (mert nyilván ha jön akkor rögtön több napra,nem pár órára). Szerintetek gonosz vagyok, hogy ilyet mondok?
2022. okt. 23. 21:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
65%

Megmondanám a férjemnek, hogy jöhet anyuka, persze, de akkor Ő gondoskodik neki kajáról abban a 3-4 napban.

Mert ebből szokott az lenni, hogy ó, persze gyere anyu. Kriszta itthon van úgyis, ő majd főz, meg kiszolgál, és nyugodtan csináljatok programot.

2022. okt. 24. 08:16
 32/41 anonim ***** válasza:
91%

Két heet? Na, ne!

Annyit biztosan nem jönne senki - vagy én lépnék le abban a két hétben.

2022. okt. 24. 08:17
 33/41 anonim ***** válasza:
26%

13-as, ja TE marhára örültél, mert nem neked kellett kaját készíteni, takarítani, tortát sütni, meg a fxom.

Nem azzal a másfél órával van a gond, hanem az előtte egynapos készülődéssel, plusz hogy utána még este is a mosatlan felett állsz (ha pl nincs mosogatógéped).

2022. okt. 24. 08:19
 34/41 anonim ***** válasza:
21%

"Nem véletlenül utálja a menye, oka van rá."

Mucuka, vagy fordítva.

Te vagy a kérdező, másik regről?

2022. okt. 24. 10:15
 35/41 anonim ***** válasza:
86%

" TE marhára örültél, mert nem neked kellett kaját készíteni, takarítani, tortát sütni, meg a fxom."

Normáliséknál ez nem a nő feladata egyedül.

2022. okt. 24. 10:17
 36/41 A kérdező kommentje:
Néhányan itt olyan stílusban nyilatkoznak, hogy arra tényleg semmi szükség. Egymásnak/ nekem estek pár információ alapján, minősítetek stb. Egyszerű kérdés volt, hogy ti ezt hogyan látjátok, csináljátok, nem azt kértem, hogy messzemenő következtetéseket vonjon le bárki is, kritizálja a másikat, aki más véleménnyel van, vagy kinyilatkoztasson. Köszönöm az értelmes hangvételű válaszokat azokat is, amelyikek máshogy gondolkoznak, mint én. A gyűlölködést meg legyszives ne itt folytassa az, akinek arra van igénye
2022. okt. 24. 10:32
 37/41 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező! Maga a kérdés a gyűlölködésre okot adó. Ki-ki a maga nyomora szerint reagálja le, ezért van itt ez.
2022. okt. 24. 11:49
 38/41 anonim ***** válasza:
73%
Most komolyan az a bajod, hogy a gyermeked nagyanyja szeretne ott lenni a gyerek szuletesnapjan? Ennyire ki akarod sajatitani a gyerek szulinapjat? Kicsit tultolod ezt a harman egy csaladosdi dolgot
2022. okt. 25. 23:28
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi külföldön élünk, a férjem és családja helyiek. Az én családomat csak kétszer-háromszor látjuk egy évben ,de basszus, két hétre még az én szüloeim se cuccolnak hozzánk. Eddig 5 nap volt a leghosszabb idő amit nálunk töltöttek. Nem azzal van a baj szerintem, hogy a nagyi szeretné látni az unokáját a születésnapján, ezzel én maximálisan egyetértek - épp ezért itt nem is tudom elfogadni a Kérdező álláspontját miszerint ők külön akarnak ünnepelni. Abban viszont neki adok igazat hogy két hétre elszállásolni anyóst-apóst nagyon sok.
2022. okt. 27. 21:10
 40/41 anonim ***** válasza:
68%
Anyósod jó nagyi? Szereti a lányod ? Ragaszkodik hozzá? Ha igen , akkor miért nem lehet ott anyósod ? Ez nem a te napod, hanem a gyereké! Amúgy meg a kislány nem a te lányod , hanem a ti lányotok és apukájának pont annyi joga van megmondani, hogy szeretné megtartani a lányotok szülinapját mint neked. Én sem rajongtam anyósomért, de amikor megszületett a lányom és láttam , hogy mennyire szereti, kezdtem jobban megkedvelni. Aztán a lányom második szülinapján megbeszéltük , anyukámmal , hogy ő süt neki sütit és nem lesz torta, mert még pici. Anyósom ragaszkodott a tortához, ő szeretett volna neki rendelni, úgy voltam vele, hogy jó akkor rendeljen.. és milyen jól tettem, mert ez volt az utolsó szülinap , amit az unokájával töltött (anyósom még abban az évben meghalt).
2022. okt. 29. 01:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!