Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom a lányom születésnapjá...

Anyósom a lányom születésnapjára szeretne jönni?

Figyelt kérdés
Anyósomék másik országban laknak. Nemsokára három éves lesz a lányunk (tehát első szülinap, amiből talán kicsit fel is fog valamit). Anyósom közölte, hogy akkor meglátogat minket akkor. Én ezt egyáltalán nem szeretném, szeretném ha ezen a napon csak magunk lehetnénk, nem kéne senkihez alkalmazkodni, senki szövegét hallgatni, hanem jól éreznénk magunkat csak mi négyen. Férjem ezt nem érti, mi a bajom. Anyóssal nem felhőtlen a viszony és eléggé fárasztó számomra, nem akarom, hogy idejöjjön és elrontsa a meghitt ünneplést. Mondtam, hogy jöjjön egy hétre rá (mert nyilván ha jön akkor rögtön több napra,nem pár órára). Szerintetek gonosz vagyok, hogy ilyet mondok?
2022. okt. 23. 21:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
16%
Nyugodtan megérthetné a férjed, hogy utálod az anyját, nyilván okod van rá, gondolom, mindig okosabb akar lenni nálad. Neki tök mindegy lenne, mikor látja az unokáját, nem lenne megrövidítve egy hét múlva se. Kérdés, hogy melyikőtöknek sikerül az akaratát érvényesíteni. A férjeddel való viszony a kulcs, tehát hogy a férjed téged szeret jobban, vagy az anyját. Gyanús, hogy az utóbbi.
2022. okt. 23. 21:48
 12/41 anonim ***** válasza:
30%

"Férjem ezt nem érti, mi a bajom."

. Akkor magyarázd el neki az ő szintjén.

Azért nagyszerű, hogy egy ilyen k*rva egyszerű dolgot sem lehet vele megbeszélni...

2022. okt. 23. 22:01
 13/41 anonim ***** válasza:
82%
Én emlékszem, hogy kiskoromban mennyire örültem, amikor névnapra, szülinapra a nagyszülők is ott voltak. És nem, egy héttel később már nem ugyanaz.
2022. okt. 23. 22:02
 14/41 anonim ***** válasza:
88%

11

Isten őrizz, olyan társtól, mint te! Lelki zsarolásban otthon vagy, látom!

N

2022. okt. 23. 22:03
 15/41 anonim ***** válasza:
80%
Érzelmi éretlen vagy és nem tudsz kommunikálni. Senkivel.
2022. okt. 23. 22:04
 16/41 anonim ***** válasza:
89%
A te anyád mikor megy köszönteni?
2022. okt. 23. 22:07
 17/41 anonim ***** válasza:
81%
Anyós kívánsága jogos. Légy felnőtt és alkalmazkodj! Egy családban így szokás.
2022. okt. 23. 22:14
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
És vajon hányadik szülinapja lenne olyan, ami megfelelő volna szerinted is arra, hogy aznap felköszönthesse anyós a gyereket?
2022. okt. 23. 22:22
 19/41 anonim ***** válasza:
82%
Igazsagtalan vagy.
2022. okt. 23. 22:23
 20/41 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanannyira kéne neked is megertened a ferjedet, ga már te elvarod..

Viszont az ő vágyuk teljesen normális, hogy a gyerek szülinapját nagyszülőkkel együtt, más közeli rokonnal ünnepeljük.

A tiéd meg kifogások keresése, mert nem bírod az anyósodat.

A 3 éves gyereknek nem meghitt szülinapra van szüksége, hanem okyan szülinapra, amikor MINDENKI aki neki fontos őt ünnepli, együtt tortazuk velük, bohóckodas stb stb..

Ezt az élményt elég önző dolog lenne elvenned a saját gyerekedtől.

Te sem meghittet akarsz, csak anyós nélkülit.

Ferjednek meg gondolom állandóan panaszkodsz az anyjára vagy kerulod, persze, hogy ezt is egy nagyon unszimpatikus húzásnak veszi.

A gyerek szülinapja NEM RÓLAD SZÓL. A kisgyerekről.

2022. okt. 23. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!