Miért mondja apósom élettársa páromnak, hogy de jó tested van?
Nyáron sokat voltunk náluk, a kertbe párom nyilván nem öltönybe volt hanem boxerba, fürdőgatyába, és az apósom élettársa folyamat mondogatta neki, hogy de jó tested van, de jó tested van!
Persze amikor az após nem hallotta!
Holnap megint megyünk, és én tiszta ideg vagyok.
Mi van ha megint ez lesz? Mit csináljak?
Tetszik neki a teste.
Én együtt nőttem fel unokabátyámmal, és simán közöltem vele, 23-24 éves korunkban, hogy bszki, de jól nézel ki (mindig is vézna kölyök volt, de akkorra igazán összeszedte magát - nem gyúrt célzottan, de a heti 2-3 edzéstől lett egy normális, megtartható izomzata)
Jó kis kamu, de tényleg:D
És kevés esélyed is volt a lebukásra, csak sajna nekem megvan,hogy honnan loptad a sztorit:
(A vége felé mikor bejön a férj szó szerint elhangzik a "de jó a tested" mondat, úgyhogy nézzétek végig vagy tekerjétek előre).
Egy kacsintás után csapj rá apósod fenekére amikor ott van az élettársa és meglátjuk hogyan reagál.😁
Komolyra fordítva a szót, szerintem nincs jelentőssége.
Lehet amúgy van valami alapja, egy régi sztori pl, amiért a nevelőanyja direkt "piszkálja" őt. Ha nekem lenne egy nevelt fiam, még ha ilyen kevés is a korkülönbség, akkor sem tudnék rá férfiként tekinteni, ha nagyon jól nézne ki, de viccelnék meg beszólni lehet beszólnék neki, 0 hátsószándék nélkül.
Szerintem ne aggódj. A párod amúgy hogyan reagálja le ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!