Miért nem fogadja el hogy mi így szeretnék?
Végre eljött az idő hogy párommal összeházasodjunk. Már meg van az időpont is. Polgári esküvőnk lesz, templomit nem akartunk, mert nem vagyunk hívők, látványért meg fölösleges. Jövőre szeptember végén kaptunk időpontot. És emiatt anyósom kiakadt, mert ő nem szeretne őszi esküvőt, mert akkor hideg van, ő fázni fog,nem szép. Mi mondtuk neki hogy mi így szeretnék, nyáron nem lenne jó mert a násznép nagy része izadós. Erre mondta hogy őt az nem érdekli. Ő nyáron szeretné. Itt mondtuk neki hogy nem fogunk változtattni, fogadja el. Erre mondta nekünk anyós hogy akkor nem fog minket segíteni illetve el sem fog jönni.
Nem tudom hogy mit csináljuk most őszintén? Ha már meg van az időpont és mi így szeretnék akkor miért nem lehet ezt elfogadni?
32
Mennyire igaz amit mondtál neki. Én nem is értem miért akarnak beleszólni egy ilyen dologba. Még akkor sem ha esetleg pénzt adnak rá.
Ezért lesz parasztos két tanús esküvőm, ha lesz egyszer...
Egyébként ha valaki nem tudja elfogadni, hogy ti így szeretnétek házasodni, nagyon egyszerű:nem kell eljönni...
Lehet jobb is, ha nem megy el az ilyen. Előre látom, hogy mindent megkummog, mindenbe beleköt és nem jó neki semmi. Próbáljátok kizárni kissé a szervezésből, húzzátok meg a határokat. Az legyen, amit ti szeretnétek! És egyetértek, nem a legjobb nyáron, mikor amúgy is szezon van, minden drágább és a dögmeleg egy menyasszonyi ruhában/ öltönyben egyáltalán nem kellemes. Ha hosszú hajú az ara, akkor még az is rátesz egy lapáttal. (Én is szeptemberi esküvőről álmodozom, nekem az a legszebb).
Próbáljátok lerázni olyanokkal, hogy ez volt az ajánlat/ ebből ez volt csak/ csak ez a szín volt belőle stb. Plusz bólogassatok, hagyjátok rá ha kötekszik.
Előre is sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!