Miért nem fogadja el hogy mi így szeretnék?
Végre eljött az idő hogy párommal összeházasodjunk. Már meg van az időpont is. Polgári esküvőnk lesz, templomit nem akartunk, mert nem vagyunk hívők, látványért meg fölösleges. Jövőre szeptember végén kaptunk időpontot. És emiatt anyósom kiakadt, mert ő nem szeretne őszi esküvőt, mert akkor hideg van, ő fázni fog,nem szép. Mi mondtuk neki hogy mi így szeretnék, nyáron nem lenne jó mert a násznép nagy része izadós. Erre mondta hogy őt az nem érdekli. Ő nyáron szeretné. Itt mondtuk neki hogy nem fogunk változtattni, fogadja el. Erre mondta nekünk anyós hogy akkor nem fog minket segíteni illetve el sem fog jönni.
Nem tudom hogy mit csináljuk most őszintén? Ha már meg van az időpont és mi így szeretnék akkor miért nem lehet ezt elfogadni?
Azt mondta hogy így nem fog minket segíteni, gondolom ezzel anyagi támogatásra akart utalni.
De nagyon remélem hogy minél hamarabb megnyugszik.
"És emiatt anyósom kiakadt, mert ő nem szeretne őszi esküvőt, mert akkor hideg van, ő fázni fog,nem szép."
Nekem itt eldurranna az agyam, és keresetlen stílusban közölném vele, hogy ha ez ekkora probléma neki, akkor ne jöjjön el.
#14 vagyok, csak most olvastam tovább.
"Erre mondta nekünk anyós hogy akkor nem fog minket segíteni illetve el sem fog jönni."
Hát akkor fülig érő szájjal rábólintanék, hogy
"Igen, ez lesz mindenki számára a legjobb.".
:-)))
Kit érdekel, hogy ő mit akar?
Remélhetőleg felnőtt emberek vagytok, szerintem az esküvő a párról szól, meg kell oldani az ő anyagi támogatása nélkül, tehát ez nem fog hiányozni. Ha meg igen, akkor el kell gondolkozni, hogy valóban időszerű -e házasodnotok.
Amennyiben nem megy majd el, az meg az ő szegénységi bizonyítványa, ha ilyen hülye, nem is fog hiányozni. Teszem hozzá, a kedves mama nyilván nem csak ilyenkor nem tud viselkedni, úgyhogy nem is baj, ha eltávolodtok tőle. Aki ilyen, az mindenbe is bele akar szólni, kizárt, hogy eddig nem volt konfliktus, ha ezt hagyod, akkor meg a fejetekre nő előbb-utóbb.
Sok kérdést elolvastam már ebben a kategóriában, és mindig el vagyok hűlve, mert elképzelni nem tudnám, hogy a felnőtt gyerekeim életébe beleszóljak. (Persze csak akkor, ha nem kérik a tanácsom.)
Ha a leendő anyósod nyáron szeretné, akkor ő tartsa akkor a saját esküvőjét.
Ahogy itt igen találóan írta a 15-ös hozzászóló, "Igen, ez lesz mindenki számára a legjobb."
Meg szeptemberben kellemes idő szokott lenni. Szerintem is szebb egy őszi esküvő.
Ha nem tudja elfogadni, hát így járt. De talán át fogja gondolni, hogy mégiscsak a fia vagy a lánya esküvőjéről van szó. (A kérdésből nem derült ki számomra, hogy te a menyasszony vagy a vőlegény vagy.:)
Sok boldogságot kívánok nektek!
Nem tudom, ez egy dedós lelkület...
Nem kell csinálni vele semmit.
Nekünk márciusban volt az esküvőnk-többen mondták, ugyanezt hogy jaj hideg lesz.
Erre utána mindenki mondta, hogy milyen jó volt, hogy nem volt az a nagy kánikula.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!