Más anyósa is vesz felesleges dolgokat az unokának?
Ha meg tudjátok vele értetni, hogy kérdezze meg előtte, mit vegyen a gyereknek, akkor oké. Ha nem, akkor megköszönöd, utána meg maximum kivágod a kukába, és passz, röhögsz egyet magadban. Szerintem a kérdezőt az zavarja, hogy azon a pénzen olyat is vehetne a babának, amit valóban akkor használnak. Ez olyan, mintha csak kiszórnák a pénzt az ablakon. De persze ajándék lónak ne nézzük a fogát.
Az én anyósom is ilyen. Van ugyanabból a fajta tányérból négy, használhatatlan művirágból a 2. garnitúra. Egy évvel előre összevásárolja a gyereknek a ruhákat azzal a címszóval, ő milyen gondoskodó. Aztán megkapom nyár elején a 80-as méretű rövidnadrágokat, amiből akkor már egy darab nem jó a gyerekemre. Nyár végén meg a 104-es méretű 3/4-es nadrágot, ami akkor még óriási rá, "majd elhordja hosszú nadrágnak" címszóval. Az semmiképp ne zavarja, hogy 1. irtó bő rá 2. a nadrágnak nem csak hossza van, hanem derékbősége is, és nem is áll meg a gyereken. Mi már mondtuk neki, nem érdekli. Így megköszönöm és magamban röhögök egyet. Aztán megy le a használt ruha gyűjtőbe. Annyira gondoskodó, hogy legalább más gyerekéről gondoskodik így :D.
Eleinte volt igen. Pl mikor elkezdett ülni a lányom,mondta, hogy vesz ilyen felfújható figurás fotelt neki. Mondtam neki,hogy ne vegyen,mert nem is olcsó meg nem is fog beleülni. De hiába mondtam megvette. A lányom egyszer ketszer próbált beleülni mikor már nagyobb volt,de nagyon instabil,szóval semmire se való csak a helyet foglalja.
Mostanában hála az égnek leszokott a haszontalan dolgok vásárlásáról,inkább megkérdi mi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!