Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom hangulatemberként...

Anyósom hangulatemberként viselkedik velem. A fia előtt kedves de ha ketten vagyunk, elobujik belőle a másik énje. En egy lelkis ember vagyok sajnos és nem tudom megvedeni magam előtte, valahogy leblokkolok. !?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnék mégis erősen és határozottan fellepni?

Ti hogyan véditek meg magatokat, megtartva a családi béke látszatát?

2022. szept. 29. 21:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
87%

Az anyósod nem is olyan jó szívű

Inkább azt mondanám rá, hogy kétszínű

:D:D:D:D:D

2022. szept. 30. 09:13
 22/27 A kérdező kommentje:
A hangulatembert arra értem, hogy egyszer szinte úgy tesz mintha imádna, minden rendben lenne, majd egy rosszabb napján belém áll.
2022. szept. 30. 09:15
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgök: mért adod a fáradságos munkaerődet (a földeken dolgozni nyilván nem könnyű) egy olyan némbernek, aki gonoszkodik veled? Nem veszed észre, hogy kihasználnak? Mit kapsz te ebből a párkapcsolatból?
2022. szept. 30. 10:12
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad, mert rad fog szállni, szolj vissza neki persze, ne sértően , de úgy hogy megértse a dolgot.
2022. szept. 30. 11:02
 25/27 anonim ***** válasza:
78%
Klimax...
2022. szept. 30. 11:07
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy gonosz anyós. Ne dolgozz neki.
2022. szept. 30. 11:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen idős vagy. Fiatal koromban engem is megtiport megalàzott kedves anyósom mikor a kicsi fia nem volt a közelben. Nem tudtam megvédeni magam. De mar nincs kapcsolatunk vele, ( nem miattam). Én mondtam férjemnek ugy talàlkozol vele ahogy szeretnél, de én màr nem akarom többé làtni.
2022. okt. 14. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!