Járt már más is úgy, hogy teljesen jóban volt az anyósaval amig csak jart a fiával, majd miután összeköltöztek,eljegyzés történt, sárkány lett? Előtte szinte saját lányaként kezelt, majd kiderult, hogy színlelt.
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 10:51
11/14 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy a vőlegényed hogyan reagál. Kell-e noszogatnod, hogy megvédjen vagy azonnal önként védelmébe vesz. Sokat megmutat a jövőből, hogy tőled várná-e a meghunyászkodást, esetleg úgy tesz mint aki észre sem veszi. Ha ez van, jobban jársz ha időben visszamondod az egész jegyességet. Ha minden alkalommal leállítja az anyját, esélyesebb egy jó házasság. Te pedig kezdj el arra koncentrálni, hogy mit kapsz, az megvan, hogy nem csak adnod kell?
12/14 anonim válasza:
Igen, volt, és én szakítottam is.
A konfliktuskerülő akkori párom "ránk bízta", nekem meg elegem lett, hogy bármit csinálhatok, úgyis én leszek a szr, úgyhogy kidobtam mindkettőt.
13/14 anonim válasza:
Nálam a menyem változott meg alaposan.Addig kellettem neki,amig szüksége volt rám.Az én segitségem helyett az anyukáját kellett volna hivnia, mivel ugy van minden,ahogyan az anyukája diktálja.
Nem akarok semmi rosszat irni róla,de nekem nagyon fáj.
14/14 anonim válasza:
Én a második gyerek után kezdem észrevenni, hogy eddig nem volt gond köztünk, de most már anyósóomnak nem tetszik, ha a gyerekek mellett a saját szabályainkat akarom betartani- a saját házunkban. Párszor kezdte utasítgatni őket olyanra, amit mi egyáltalán nem korlátozunk le, a gyerekek néztek is értetlenül rám, és rászóltam, hogy itt más a rend. Ugyanez a kapott dolgokkal: amit ő jónak lát, azt megveszi és igazolni kell, hogy használjuk, évezzük. 90%-ban azonban kacatok vagy olyan ruha, játék, amire nincs szükségük, ezeket elteszem vagy továbbadom egy idő után. De sokadik körre is erőlteti. Én időnként üzenek neki, képeket küldök, de ő nem szívesen jön hozzánk, a nagyobb gyereket viszont már vinné több napra magához. Érthető módon a gyerek nem akar menni és sértődés a vége. Emiatt jelenleg úgy kezeljük, hogy ha jelentkeznek, szívesen fogadjuk, de nem törekszem már a szoros kapcsolattartásra úgy, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!