Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Közelebb fog állni az anyósomh...

Közelebb fog állni az anyósomhoz a másik veje, ha ő szül előbb?

Figyelt kérdés
párom sógornőjével nem túl jó a viszonyunk. úgy érzem, ki akar "túrni" a családból. párommal évek óta együtt vagyunk,testvére és a barátnője nem olyan rég,de már nagyon előrehaladott a kapcsolat, amit en erőltetettnek is érzek. az a gondolat ugrott be, hogy ha ő előbb szül (valoszínuleg igy lesz) az anyósom szívéhez láncolja magát teljesen,hiszen mégiscsak tőle kapja az első unokát.mit gondoltok ?

2022. szept. 8. 13:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Az a menye te észlény, nem a veje.
2022. szept. 8. 15:13
 12/17 Darius- ***** válasza:
83%
Én azt gondolom, hogy ne az anyósnak akarj megfelelni, hanem a feleségednek/férjednek, magadnak persze és majd a gyereknek.
2022. szept. 8. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Én lennék a legboldogabb, ha a hülye sógornőm szülne és nem csak mi lennénk a középpontban a gyerekkel…
2022. szept. 11. 07:37
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk elég nagylétszámú a rokonság, (több testvér mindkét oldalrol) de eddig nem volt rivalizálás ezen a téren.

Mondjuk ha anyósnak valamelyik veje szülne, akkor az biztos előtérbe kerülne. :D

2022. szept. 16. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
De szánalmasak az ilyen nők mint te. Mi lesz veled amúgy ha esetleg elváltok, és anyós-anyakirálynő majd lesz4r? Megérte szülni anyósnak?
2022. szept. 21. 09:00
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem a válaszolók kiakadását.

Tele a gyakori olyan kérdésekkel, hogy az elsőszülöttel kivételeznek.

Akár a szülők is, nemhogy a nagyszülők.

Kérdező! Simán benne van a pakliban a lehetőség, de remélhetőleg ennél több esze van a nagyszülőknek és nem fognak kivételezni és ezzel együtt jobban bánni a másik házastárssal.

(Én is a "nemszeretett" unoka vagyok. Az elsőszülőtt lúzer az istenkirály. Még annak a testvére sem rughat labdába. Undorító és nagyon is valós szitu ez.)

2022. szept. 21. 11:33
 17/17 anonim ***** válasza:
86%

"Közelebb fog állni az anyósomhoz a másik veje, ha ő szül előbb?"

Tuti, mert ha férfi létére képes szülni, tele lesz lével.

2022. szept. 30. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!