Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós már örökre a nyakunkon...

Anyós már örökre a nyakunkon ragadt?

Figyelt kérdés
Nem örülök neki hogy itt van. Gonosz, rosszindulatú egy nő. 30 év házasság után vált el a férjével kb fél éve, nagy balhé volt, azóta itt lakik nálunk. Rokkantnyugdíjas, ezért nem dolgozik, pedig tudna ülőmunkát végezni, mert csak az egyik lába rossz, lusta. Elvárja, hogy én fizessek mindent, mert én jól keresek, ezért KÖTELESSÉGEM, a feleségem meg ő meg had rakja csak félre a pénzt, mert neki nagyon kevés a rokkantnyugdíja. Feleségem nyílván nem ért egyet ezzel, de nem lehet neki beszélni, mert nagyon makacs. Beszól azért, amiért nem eszek velük közösen (külön szeretek), ezért neveletlennek tart, állandóan beszól, azért is, hogy pl miért hétköznap nyírom a füvet, meg hogy minek akarok én kutyát venni, "nem kell az ide' (saját lakásom). Ötvenes éveiben jár, szerintem kicsit már most demens, vagy valami baja van, állítólag régen nem volt ilyen. Nagyon szívesen elküldeném, de nincs hova mennie, feleségem meg nem örülne neki, mégiscsak az anyja, de nem tudok már mit kitalálni. Ha elfogadóbb lenne velem szemben, nem kötekedni mindenért nem zavarna.

2022. szept. 3. 18:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%
Ezen álláspont szerint marad igen.
2022. szept. 3. 20:34
 12/33 anonim ***** válasza:
82%
Miben egyeztetek meg mielőtt beköltözött hozzád? Mennyi időre jön?
2022. szept. 3. 21:05
 13/33 anonim ***** válasza:
87%
Ha egyedül nem képes eltartani magát, menjen a bíróságra, a volt férjét előbb kötelezik "asszonytartás"-ra mint téged arra, hogy megoldd az életét. Amúgy az első beszólásánál kellett volna eligazítást tartanod a továbbiakról.
2022. szept. 3. 21:07
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
Ha hagyod, maradni fog. Írod, hogy szeretitek egymást a feleségeddel. Hát, ha szeretne, nem nézne semmibe. Intő jel, hogy az anyós eltapsolt egy házat, most, ahogy írod, mindketten rajtad élősködnek, te fizetsz mindent, mellette még nem is tudod otthon érezni magad a saját otthonodban. Adj ultimátumot a feleségednek, kapjon az anyós 30 napot a helyzet megoldására, ha addig nem költözik ki, mehetnek mindketten. Legyél nagyon eltökélt, mert ha ketten elkezdik eltapsolni a pénzt, és a feleséged hitelt\kölcsönt vesz fel, még a végén te is fizethesz. Egy jó úton indultál el abba az irányba, hogy lelkileg és anyagilag is tönkre menj.
2022. szept. 4. 07:54
 15/33 anonim ***** válasza:
80%
Én nő vagyok, de meghalnék, ha az anyósommal kéne élnem… Beszélj a feleségeddel, máshogy nem fog menni, próbáljatok valami kompromisszumot kötni.
2022. szept. 4. 08:34
 16/33 anonim ***** válasza:
73%
Anyuci kicsi lánya. Menekülj!!!
2022. szept. 4. 12:36
 17/33 anonim ***** válasza:
74%
Szépen ültesd le őket és húzd meg a határokat, mibe van beleszólása, mibe nincs. Ki milyen költségeket áll, és ami a legfontosabb: anyós menjen el dolgozni mielőbb és legalább a saját költségeit fedezze. És érezze baromira hálásnak magát (viselkedjen is úgy), hogy befogadtátok.
2022. szept. 4. 19:45
 18/33 Kései Sirató ***** válasza:
62%
Vagy elválsz, vagy elkezdesz inni. Ezt ép ésszel másképp nem lehet kibírni, de ha szeretnéd, akkor csak rajta!
2022. szept. 5. 09:53
 19/33 A kérdező kommentje:
Leültem vele beszélgetni. Megmondtam neki, ez a én házam, és itt nem fog engem tönkretenni, beleszólni a dolgaimba. Rémült fejeket vágott, majd mintha rohamot kapott volna, elkezdett hisztizni, hogy én mit képzelek. Erre már nem hat a szó. Mivel még mindig ugyan olyan, napokban kifogom jelenteni. Feleségem nem tud erről, valószínű nagyon szomorú lesz, de nem tudok mit tenni, vagy én vagy ő. Bolond öregasszony, elkezdi rángatni a haját meg fel le járkálni, amiért megmondtam neki az igazat.
2022. szept. 5. 10:40
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
15-ös vagyok, jól tetted… A feleséged meg döntsön, amíg még dönthet..! Nyilvàn egészséges kereteken belül támogatja az ember a párja családját, de azok alapján, amiket leírtál, ez már rég nem egészséges.
2022. szept. 5. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!