Nyakunkon a karácsony! Mit vegyek a páromnak? Amúgy is nehéz kitalálni de most főleg hogy válság van, valami olcsó ajándékra gondoltam!? 23L
Nekünk van egy füzetünk, abba írjuk, mire vágyunk, mit szeretnénk megvenni a későbbiekben, illetve kapni ajándékba. Ha jön valamilyen ünnep, szülinap, évforduló stb. A másik ebből a listából választ. Így meglepi lesz, hiszen nem tudom, mit kapok, de bizotsan olyan, amire szükségem van és aminek örülök.
Sokszor még azt is felírjuk, hogy hol lehet kapni azt a dolgot, milyen a márkája, milyen színű legyen, milyen méretű.
Nagyon praktikus. :)
Szeretem az ilyen kérdéseket... :P
Mi nem ismerjük őt, te tudod mit szeret, mi a hobbija.
Valami infót adhatnál.Mert így nem lehet segíteni.Írhatom én neked, hogy vegyél neki Bikin cd-t, ha nem is szereti...
penny-ben már van mikulás,meg szaloncukor,meg disz...
okt eleje van...
még ráérsz...
vagy köss neki sálat,azt elkezdheted most
Szerintem, ha figyelünk a másikra nem nehéz ajándékot venni, csak el kell csípni pár pillanatot. Én például egy csomó olyan dolgod tudok, amire a párom vágyna, de mégsem vette meg megának, mert inkább rám és a családra költötte azt a pénzt, vagy épp nem tartotta olyan fontosnak, esetleg nem telt rá. Rögtön felismerem, ha valamit szeretne. Ezeket én leírom egy füzetbe és mikor ünnep van csak felnyitom, és válogathatok. Egész évben rengeteg olyan dolog van, amire én is vágynék, de mégsem. A párom is hasonlóan írdogál, így egyszerűbb. Persze, hogy nehéz úgy adni valamit, mikor nem tudod mit szeretne, de olyannnal szeretnéd meglepni aminek örülne. A párom mindig örül az ajándékainak. Általábnan el is felejti, hogy ezt is meg azt is szerette volna, és mindig meglepetésként éri. :)
Ajándékötletek:
- parfüm: rengeteg van, biztos a párodnak is van kedvence, van olcsóbb-drágább kiszerelés, esetleg dezodor, borotválkozó szett, aminek szereti az illatát.
- könyv: nem mindenki szeret olvasni, így ez nem mindenkinek adható. De ha szereti a kalandregényeket, vagy bármit leülsz vele beszégletni. Hogy egyik férfi isnmerősöd vagy nő, ajándékot szeretnél adni neki, de nem tudod ennek örülne-e vagy ő mit javasol. Könnyen kideríthető
- dvd: itt az internet a párom például rengeteg mese sorozatot néz, pedig felnőtt férfi. Lehet a Te párod is szeret valamit, esetleg rég keresett filmet, zenéket. Letöltöd, kiírod és ez is szép ajándék lehet, ráadásul nem drága.
- apróságok: vizipipa, bögre, gravírozott toll, póló, sapka-sál, kesztyű, gyertya, esetleg valami olyan kütyü amire régóta vágyna... ű
- vacsora: egy szép este, és vacsora, kellemes hangulattal szerintem gyönyörű ajándék. Megfőzöd a kedvencét, amit mondjuk nem csinálsz gyakran, elkényezteted...
- kupon: ha tudod, hogy a férjed valaminek a gyűjtője, esetleg nem találsz megfelelő ajándékot, egyszerűen a kedvenc üzletébe veszel neki kupont. A legtöbb helyen adnak. Le vásárolhatja.
Rengeteg ajándék van, amit adni lehet, de a párod neked kell ismerni. :) Időd meg még van bőven, hisz október eleje van. :)
12:51 Konkrétan milyen segélycsomagra gondolsz?
Írd már le légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!