Nyakunkon a karácsony! Mit vegyek a páromnak? Amúgy is nehéz kitalálni de most főleg hogy válság van, valami olcsó ajándékra gondoltam!? 23L
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 10:53
11/13 anonim válasza:
12:51es vagyok
Én szoktam csinálni, hogy összeállítok különböző vicces, a másik számára "szükséges" dolgokat egy csomagba. Tehát pl. ha vki hipochonder, akkor kül. gyógyszereket teszek bele, ha vki netmániás, akkor egy listát a helyi wifis helyekről, ha vki állandóan eszik, akkor kis, nem romlandó kajákat, ha vki nehezen alszik, füldugót, ha vkinél nem mindig van wc papír, akkor azt, stb. stb. ha tudod, hogy milyen úgymond dilijei vannak a másiknak, akkor könnyen össze tudsz állítani egy általam segélycsomagnak nevezett ajándékot. Én mindig vicces dolgokat teszek az ilyen csomagokba, ez nagyon jó ajándék szerintem, mert ötletes, jól is jön a másiknak, és látja, hogy ismered, szereted, figyelsz rá.
12/13 anonim válasza:
12:51 nek
Aha, már értem és kösz az ötletet.
13/13 anonim válasza:
Nyakunkon? Mi van? Két és fél hónap még, te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!