Hasonló eset? Hogy kezelitek az ilyen anyóst?
Figyelt kérdés
Férjemmel az esküvő után anyósomékhoz költöztünk, mert nagyon kedvesek, aranyosak, és tudtak valamekkora külön életteret is adni ezért úgy tűnt, működhet a dolog. Ennek 3 éve. Azóta kiderült számomra hogy anyósom a férjemre "anyuci pici fia"-ként tekint (tudom, édesanya... de házasság után is úgy kéne kezelje mint egy kisgyereket?). Próbáltam anyósommal beszélni erről de nem fogta fel mi bajom lehet. Férjem azt mondja hogy ő is hiába próbálja, semmi nem jut be a kedves mamának. Most elköltözünk tőlük mert kell a levegő. Én úgy érzem, csak akkor esne le nekik bármi is ha jól összevesznék velük, de erre azért nehéz rávenni magam mert ők szörnyen kedvesek és biztos mi lennénk a hálátlanok ha ezt meglépnénk. A kérdésem hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata és hogyan kezelitek az ilyen anyóst?2022. aug. 16. 09:37
21/21 anonim válasza:
#20: ' Most elköltözünk tőlük mert kell a levegő. ' A kérdező tényként írja, de Te kapásból jobban tudod mint ő. És természetesen a 'Te tényed ' az erősebb, mert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!