Anyósom pszichopata? Úgy érzem, csak a vak szerencsének köszönhetem, hogy életben van a kisfiam.
Rá volt bízva a 7 éves kisfiunk 2 éjszakára, mert egy konferenciára mentem, a férjem pedig külföldön van.
Pont beteg lett a gyerek. Kiderült, hogy lázas volt napközben, akkor anyós semmit nem tett, aztán éjszaka 39,7 lett a láza, és akkor panaszkodott, akkor adott egy lázcsillapítót, nem hatott, és akkor sem tett semmit, hanem csak hagyta aludni. És ezt teljes természetességgel mondta el. Elborultam, kiabáltam vele, hogy ilyen esetben azonnal ügyelet/mentő kell, de csak úgy tett mintha én lennék a hülye... Az a legrosszabb az egészben, hogy ő orvos.
Nagyon meg vagyok ijedve...Tudatosan akart ártani, vagy kezd megbolondulni?
Mert te vagy a hülye. Miért kéne mentő egy lázhoz, még ha magas is, pláne, ha orvossal van a gyerek? A jelenleg elfogadott protokoll szerint ha nincs panasza, nem kell rutinszerűen lázat csillapítani.
Én elhiszem, hogy megijedtél, én is azt tettem volna, de nem vagy anyóssal igazságos per pillanat.
Mi lett utána a gyerekkel? Lázas volt másnap is?
Ügyelet/mentő??? Miért?
Lázcsillapító, folyadék és alvás.
Lázas volt napközben-erre sem szoktam semmit adni, max ha nagyon rossz a közérzete, esetleg figyelek hogy többet igyon.
"A jelenleg elfogadott protokoll szerint ha nincs panasza, nem kell rutinszerűen lázat csillapítani."
A majdnem 40 fokos láz esetén szerinted nincs panasza ? Jézusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!