Kinek vannak pszichopata szülei? Hogy viselkednek?
anyám : mártírkodó, kétszínű, hazudozó, manipulátor, rosszindulatú. Minden szavammal visszaél.Dühkitörései vannak, ordít, karmol. Megpróbál mindenkit összugrasztani (családon belül is)
apám: Öntelt p.cs, csak az a jó, amit ő kitalált. Ha mástól hall bármi jó ötletet, azt képtelen elismeri, pár hét múlva inkább ugy adja elő, mint ami a saját kútfejéből pattant ki. Rosszindulatú, brutálisan agresszív, hazudozó,Ordít, veri a családot, nárcisztikus, manipulál mindenkit.Néha egy hajszálon múlt, hogy nem gyilkolta le valamelyikünket.
Ami közös bennük, hogy kifelé megy a színház, mi vagyunk a tökéletes család. Azt hiszem élvezték, hogy terrorban tarthattak bennünket, hogy egy gyerekkel szinte bármit meg lehet csinálni, mert ki van szolgáltatva nekik.Már fiatalon egy csomo autoimmun betegségem lett a stressztől.
Tesóm olyan lett mint ők, én amint lehetett elköltöztem, 20 évesen már házasodtam, ami szerencsére jól sikerült.
Ja, és nem lumpenproletárok, egyetemet végzett középosztálybeliek.
40 felett vagyok,már nem tartok kapcsolatot velük.
Nem értem a lepontozást. Tényeket írtam le. Vagy itt csupa olyanok vannak, mint ők? Akiknek nem tetszik , ha valaki elmenekül a karmaik közül?
Mindenkit lepontoztam, aki nem a kérdésre válaszolt vagy a kérdezőtől kérdezett. Ő választ akar és nem kérdést.
Anyám normális nő, apám nem pszichopata, csak alkoholista volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!