Egy heten hanyszor latogatjatok meg anyosekat?
Hetente semmiképp.
Meghívás ünnepekre van, illetve elvileg mehetünk bármikor, de én ritkán megyek talán 3 havonta. Megy a fia, az unokája, én úgy érzem, nekem nem muszáj, ha már egyszer nem mennék szívesen.
Mivel 2 háznyira lakunk tőlük így szinte naponta látjuk egymást és beszélünk is, de ritkán megyünk át amásikhoz csak úgy. Persze ha kell valami valamelyikünknek írunk egymásnak és ha úgy van akkor megyünk egymáshoz ha épp úgy alakul.
Nekem nincs bajom veük, csak annyi kérésem volt anno mielőt ideköltöztem a barátomhoz hogy ne járjanak át szó nélkül és ne törjék ránk az ajtót minden apróság miatt, és tartsák tiszteletben a magánéletünket. Ezt tudomásul vették és be is tartják. Mivel már jó 3 éve így működik így nagyon jól kijövünk.
Persze én anyáméknál más lenne a sztori, de Ők eléggé messze laknak. 2-3 havonta elszoktunk menni hozzájuk de akkor ott alszunk mert elég hosszú az út. Amikor ők jönnek akkor itt alszanak de ez évente egyszer van csak ennyit meg kibírunk. Testvéreim havonta egyszer jönnek át, de akkor csak ebédre és pár órát vannak itt, bezsélgetünk stb... és mennek. Ők nem aknak annyira messze és az állatok miatt nem tehetik meg hogy itt éjszakázzanak mert etetni meg kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!