Kamatra kapni penzt normalis?
Miért kunyeralas, hogy kölcsönkért?
Bocs lehet nem vagyunk egy értékrenden, számomra normális hogy családon belül segítünk egymásnak ...
Egyébként meg, ha nem, akkor lehet azt is mondani, hogy 'fiam, ne itt kunyeralj hanem a bankba menjél!'
Én kétszer kértem kölcsön pénzt, remélem többször nem lesz rá szükség. Az elsőt, 1,5 milliót, mikor odakerült a szó, egyszerűen nem engedték visszaadni, mert legyen ajándék kész. Jó, ezt így megbeszéltük. Aztán úgy alakult, hogy ismét egy ekkora összegre lett szükségem váratlanul, alapvetően banktól akartam felvenni, de pont kamatok miatt gondoltam megkérdem, de ott már elején úgy tettem fel, hogy szigorúan csak akkor ha engedik törleszteni, mert nincs hozzá képem, hogy ez is ajándék legyen.
De a lényeg, hogy pont a kamat az olyan dolog ami szerintem családban azért nagyon nem épp úgymond korrekt dolog, bár aztán ahány ház annyi szokás.
Ennyi kamatot még a bank sem kér xdd jó nagy patkány az édesanyád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!