Miért nem tudnak elfogadni? Miért nem értik meg hogy mi más életet akarunk élni mint ők?
Figyelt kérdés
A férjemmel most várjuk a második gyermekünket. Anyosomnak, aposomnak és a sógornőmnek addig voltam jó ember amíg a férjemmel komolyabbra nem fordult a viszonyunk. Az esküvőt is nehezen emesztették meg, a gyerekeket is. Főzök, mosok, takarítók, vezetem a háztartást, nevelem a gyereket. Dolgozom jó munkahelyen, középvezető vagyok. Nálunk a női munkát én látom el a férfi munkákat a férjem. Náluk ez nem így volt. A mi életünk nagyon jó szeretjük egymást. Ok csak a gyerekeik miatt maradtak együtt. Valóban rengeteget dolgozik a férjem, az O munkájához nem értek és segíteni sem tudok neki mivel fizikai erőm sincs hozzá pluszba veszélyeztett terhes vagyok. Folyamatosan bántanak a hátam mögött. Azt hiresztelik rólam hogy én semmit sem csinálok, egész nap fekszem. Bezzeg az O felesége terhesen is a téglát hordta. Ne haragudjatok ha hosszú lett de muszáj kiirnom magamból mert már bele örülök ebbe és félek hogy a házasságom is rámegy, mert a férjem fejét is tömik, hogy én munkakerülő, lusta, mihaszna vagyok. Mit tegyek, hogyan értessem meg velük, hogy amit csinálnak az nem jó2022. júl. 1. 18:02
11/12 anonim válasza:
"Azt hiresztelik rólam"
És kitől hallod vissza? Aki visszamondja azt kéne leállítani, hogy ne keverje a sz....t.
Sőt, bár ez itt nem valószínű, olyan is előfordulhat, hogy nem mondanak rólad ilyet, csak aki veled beszél, az akar viszályt szítani.
12/12 anonim válasza:
Szembesitsd a hiresztelõvel és azzal,aki visszamondja neked.Ma már egyre nehezebb a házassági élet, az emberek mindenbe beleütik az orrukat.Nagyon sok rosszindulatu ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!