Mit tegyek? Anyosom teljesen kiborit mar!
Figyelt kérdés
Fel szeretnénk a férjemmel újítani a házunkat. Most barnás árnyalatok vannak,ami kb 15 éve volt divat. Szeretnenk kicsit modernebbe tenni,világosítani a hazat. A parom mindent megoszt az anyjaval,meg azt is hogy milyen ujitasokat szeretnenk,sajnos. Azota folyamat beszologat nekem anyosom,hogy nekem miert nem jo ez a haz ugy ahogy van,mert hogy milyen dragak voltak 15 eve ezek a butorok,minek akarok szurke es feher szinu falak,minek akarok nehol tapetat mert a tapeta alatt mindig peneszes lesz a fal,nekem izles ficamom van stb. Kedves mama 75 eves es boezasztoan beleokoskodik mindenbe. Itt lakik a szomszedunkba,minden nap atjon ,beleszol mindenbe. Kerdezes nelkul belekontarkodik a kertembe,a bokraimrol agakat tordel le, feszt a hűtőnket ellenőrizgeti,hogy mi van benne,van e romlott dolog,van e mit ennie a kisfianak.Allandoan okoskodik,kieroszakolja h a fianak ő hozhasson at kajat mert h az enyem nem eleg jo...kivagyok teljesen tole...2022. jún. 27. 14:16
11/18 anonim válasza:
És még nem mutattad meg merre van az ajtó?
12/18 Szaszi98 válasza:
Sajnos az anyósod szerelmes a saját fiába, így voltam én is az én anyosommal hogy szerelmes volt a saját fiába.mindent kitalált hogy én megcsalom a páromat meg stb.csak hogy szétszedjen minket, de nem jött neki össze, mert a jó isten magához szólította.
13/18 anonim válasza:
Szóközök... Már csak a többi válaszolónak jelzem aki érti érti, aki nem az nem.
14/18 anonim válasza:
Vidd el kirándulni és felejtsd a kocsiban 20 percre:DDD
Ha a ház a tiétek-ti neveteken van, akkor legyél házigazda és rendszabályozzad, mert a hülye gyerek is addig tesz mindent, amit akar, amíg nem "teszik helyre" ( ne csapd le az öreglányt azért ).
Tehát:
Mami, itt vendég vagy, nem piszkálsz-nem kotorászol, nem kertészkedsz vagy mehetsz haza!
Elmondhatod véleményed 1x, de ha többször akarja, go hooome!
Mi ebben a nagy dolog???
15/18 anonim válasza:
#13: és jessssz.....! :-D Megint nem figyeltem eléggé tegnap... :-)))
A szóközhiányos troll...
16/18 anonim válasza:
Ki az a szóköz hiányos? Volt több kérdése is, linkelnétek?
17/18 anonim válasza:
Több? Egy rakat, több tucat. Könnyű felismerni arról hogy hiányoznak nála a szóközök az írásjeleknél.
18/18 anonim válasza:
Ráadásul a helyesírása is borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!