Mit tennétek ha fel szednétek telefonra azt amikor nem vagytok otthon és anyosotok másnak mindennek el mondana benneteket a hátatok mögött de a szemetekben meg jó pofizik?
Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 06:58
11/31 anonim válasza:
Amúgy ha nem voltál otthon, hogy "szedted fel" a telefonra mit mondott? Vagy beszerveztél valakit kémkedni az anyós után? Igazi áskálódó dög lehetsz...
12/31 anonim válasza:
Biztos nem ok nélkül teszi ezek szerint, mármint hogy elmond ennek annak.
13/31 anonim válasza:
Nem gondoltál arra hogy oka lehet ennek? Én biztos nem venném fel, én konfrontálódó típus vagyok. Megmondanám neki hogy a szemembe mondja, ne a hátam mögött. A felvétel meg a személyiségi jogok megsértése.
14/31 anonim válasza:
Mit szednék fel telefonra? Miii? Nem tudni madszart? 🤤🤤
15/31 anonim válasza:
Nem sétálgatni kell menni, hanem dolgozni járni és akkor majd lesz saját otthon. Amúgy egy másik kérdés alá odaírtad hogy albérletben laktok, és nem akarjátok anyóst kitenni. Eddig hol lakott a kedves mama? Amúgy mit jelent a truccolás, tudja valaki? Mert a kérdezővel truccol a mama.
16/31 A kérdező kommentje:
Albérletben lakunk.a párom és anyja én előttem is albérletben laktak.el vált a párom és az anyjával élt 10 évig.majd jöttem én.eleve nem voltam neki szimpatikus.nem akart a fia mellé.de mindig azt beszélte hogy milyen jó lenne ha már találna magának egy k...át hogy neki már ne keljen róla törődnie. Jöttem én törődtem róla és most hogy már nem olyan fontos ő ezért én kezdtem rossz lenni.minden ártott neki ahogy csináltam.es nem tartom magam egy nyomoreknak mert sokáig egyedül éltem családi házban és arról is egymagam gondoskodtam.szoval a fiának jó vagyok.a kedves mamának meg igen csúnya szája van neki mindenki ku..a már bocsánat a kifejezésért,mindenki dögöljön meg meg az isten b...a meg stb. És szerintem kemény fizikai munka mellett három műszakban el mertem menni sétálni mert szerintem egy órás setat mar csak meg erdemlek.amelett itthon is csak én meg a párom takaritunk.a fia is tudja milyen az anyja hogy néha azt se tudjuk miért duzzog pláne hogy nem is csináltunk neki semmit.a párom is igyekszik érte meg tenni mindent.de mindent csak hanytorgat a hátunk mögött.a fia nem akarja az utcára tenni mert a mamának sajnos q családi házat el vette a behajto a drága menye miatt.az nem baj.de én és a párom is keresünk spórolunk hogy tudjunk házat venni.soha rosszat nem tettem neki. Mindig tiszteltem. De azt nem érdemlem meg tőle se se senkitől hogy ok nélkül le hordjon és csak a ri...ó jelzőt használja rám.
2022. jún. 25. 12:41
17/31 A kérdező kommentje:
Én is tisztában vagyok vele hogy csúnya dolog fel játszani valaki privát beszélgetéset.de két éve élek vele.az elején nem beszélt a fiával csak azért mert ő nem akart engem.majd el fogadta úgy éreztem jóban is vagyunk.egyutt jártunk fodrászhoz vásárolni stb. Főzött is az előtt de ő régi fajta ételek híve.en meg eszem az övét is soha nem gunyoltam az ételeit.soha!én tudom milyen szegény családban felnőni.ki tanult szakács vagyok.jol főzök.a párom soha nem panaszkodott se senki az előtt.de ő mindig bele kötött valamibe.a páromnak most egészségügyi problémák miatt el kellett kezdenie diétázni és hús mentesen élni.szoltam anyosomnak hogy akkor majd főzök neki én nincs vele problémám rá bólintott.mert ő is elég nagy válogatós az ételekben,akarmit nem eszik meg.de már a hangfelvételen azért is rossz voltam.mindenert!mikor vissza hallgattam nagyot csalódtam mert soha nem gondoltam volna hó ilyen szinten utal és így is vélekedik rólam.a páromnak is mondogattam sokszor hogy meg játssza magát és hogy ki beszél. Nyugtatott hogy nem miért beszélne rád nincs oka.mikor meg mutattam a felvételt a páromnak ő is elég nagyot nézett mert nem gondolta hogy majd otet is le beszéli de hogy amiket én rám mondott és hazugsagokat azokon a párom is meg döbbent
2022. jún. 25. 12:56
18/31 anonim válasza:
Én kiszállok, ezt a zagyvaságot nem tudom elolvasni, kiesik a szemem.
19/31 Metionin válasza:
Megtörtént, csak nem telefonnal, hanem random embereknek hazudozott rólam meg szidott, csak nem tudta, hogy anyám régi barátnője is köztük van. A nő mindent elmondott anyámnak meg nekem. Én már korábban megszakítottam vele a kapcsolatot, anyós a közelembe se mer jönni. Anyámmal egyszer találkozott véletlenül, ő kiosztotta. Én nem fordítok rá ennyi energiát, úgysem találkozom vele. Nem engem éget ezzel.
20/31 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ennyire analfabéta?! Te, jó ég! 🤦🏽♂️🤦🏽♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!