Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ,,anyósommal’’??

Mit csináljak ,,anyósommal’’??

Figyelt kérdés

Sziasztok én 20 éves vagyok párom 24. Én általában barátomnál vagyok mivel elég messze lakunk egymástól. Egy éve vagyunk együtt jól ki jöttem az anyjával meg az apjával is. Viszont most egyre jobban bele akarnak szólni a pénz ügyeinkbe , valamint barátom háta mögött szervez mindent az anyja .. barátom állatokkal foglalkozik viszont abba akarja hagyni mivel ki szeretnénk menni apukámhoz külföldre dolgozni , az anyja meg az apja a háta mögött kis borjut akar venni barátom pénzéből. Barátom elmondta nekik nem akar több állatot mert nem itt képzeli el a jövőjét, értsék meg na ebből nagy veszekedés lett és én jöttem szóba, hogy én ,, tele beszélem a fejét és hogy mióta engem megismert ki fordult magából és már nem jó kisfiú ‘’. Most nem nagyon szólnak hozzánk főképp hozzám pedig semmi rosszat nem tettem be segítek náluk, ha van időm főzök és mindent megcsinálok. Most végeztem az iskolába igaz diakmunkán vagyok de el vállalom szinte az egész hónapot hogy tudjunk félre rakni és ki tudjunk menni. Van 2 szakmám 1 felsőfokú német nyelvizsgám , érettségim , +angolul is tudok és segítek barátomnak, hogy ha ki megyünk legalább valamit tudjon.

Nem tudom mit csináljak velük most úgy látszik nem szeretnek és elég flegmák velem szemben pedig nem adtam rá okot…

Mit csináljak hogy ez ne így legyen ? Vagy egyszerűen csak zárjam ki őket ?

Nekem a családom támogat engem es barátomat is .

Köszönöm a válaszokat.

2022. jún. 13. 18:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy nem vagy p..ci nő vagy, persze nem csak ezért szeret,de egy pasinak a szex a legnagyobb szerelemben is döntő dolog. Ha te azt mondod menjünk ki,ha kedvesen is teszed akkor is menni fog utánad,mert szeret,de ez nem jelenti azt hogy ő is ezt szeretné. Kérdem én a kimenet az ő ötlete volt vagy a tiéd? Nem a külön élés hanem a külföldre menés.
2022. jún. 14. 01:12
 32/48 anonim ***** válasza:
73%

16 kategóriából van neki jogosítványa tehát majdnem mindenre van jogosítványa

Villamosra, trolira is persze, mert a 16 úgy jön össze... És ért is valamihez?

2022. jún. 14. 04:55
 33/48 anonim ***** válasza:
82%
Engem mondjuk piszkosul zavarna, ha a fiam csaja beköltözne hozzánk.
2022. jún. 14. 06:37
 34/48 A kérdező kommentje:

#32 miért önnek mire van jogosítvány?

Nehéz gépekre van neki … és elég jól keresnek akik ezzel foglalkoznak

Nem kell bele kötni az emberbe mert nem ez volt még mindig a kérdés ..

De szintén csak a magyar temperamentum ..

2022. jún. 14. 06:58
 35/48 A kérdező kommentje:

Az én ötletem . De be látta hogy itt hitel nélkül nem lehet semmit se csinálni.

Babavarot nem vennénk igénybe se semmilyen kölcsönt vagy bármi mást nem szeretném én sem meg ő sem élete végéig fizetni az adósságot.

De akkor sem kell a p….ci jelzőt használni.

Igen amúgy jönni fog utánam mert szeretem engem ez a normális nem?

Ha úgy tettem volna ki kérdést hogy nem akar velem jönni külföldre

Akkor ő lenne a rossz mert nem szeret igazán …

Ki áll mellettem és legalább velem jön

2022. jún. 14. 07:03
 36/48 anonim ***** válasza:
75%

#32 miért önnek mire van jogosítvány?

Nem mindegy?

Villamossal, trolival együtt van összesen 16 kategória... Kétlem, hogy neki mindenre van. Kb úgy, mint neked felsőfokú angol.

2022. jún. 14. 07:49
 37/48 anonim ***** válasza:
79%

De szintén csak a magyar temperamentum

Bocsi, de tudod, mit jelent a temperamentum? Mert szerintem nem :D

2022. jún. 14. 07:49
 38/48 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ez egy nehéz kérdés. Sose csodálkozz azon, hogy az anyósjelölt nem örül, hogy a fia külföldre költözik. Nem latja az unokakat stb - legyen az anyja vidéki vagy fővarosi, majdnem tök mindegy.

Nem teljesen igaz, hogy a fiad pénzét költi, nem magának vesz alsóneműt, a két borjút stb azért akarta venni, hogy a fiat ezzel is az állattenyésztésshez kösse, ami a helyben maradását jelenti.

Nem tudom, a baratod onmagaban (értsd: ha téged nem szamolunk) boldogabb lesz-e a kinti melójával, mint az itteni mar kialakult egzisztenciájával. De az anyját nem iis ez érdekli, hanem a fia és az unokák.

Természetesen jogotok van elmenni, de az anyóst is meg kell érteni, és azt is, hogy nem fog tapsikolni.

A mocsarak lecsapolásáról nem a békákat kell megkérdezni, hogy a 2010 előtti korszak előtti egyik bukott miniszterét idézzem.

Hm... A p...ci nem jelző.

2022. jún. 14. 08:19
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

az összes állat az övé tehát bármikor fel számolhatja

Azért ez nem egészen így működik, aki ebből él, tudja. Egy állatot nem tudsz bármikor csak úgy eladni. Sertést megveszik malacnak, aztán később már csak akkor tudja eladni, mikor vágni lehet, és ez csak egy állat.

2022. jún. 14. 08:23
 40/48 anonim ***** válasza:
84%
Vagyis a te ötleted volt... hidd el azért látta be mert most ott a rózsaszín köd a szeme körül, ha elmúlik a nagy szerelem meg már késő lesz,hisz kiment veled. Lakva ismerszik meg az ember. Addig ne koltozzetek külföldre amíg nem eltetek itt együtt max fel évet. Anyosnal együtt lenni par napot közel sem ugyanaz...
2022. jún. 14. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!