Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ,,anyósommal’’??

Mit csináljak ,,anyósommal’’??

Figyelt kérdés

Sziasztok én 20 éves vagyok párom 24. Én általában barátomnál vagyok mivel elég messze lakunk egymástól. Egy éve vagyunk együtt jól ki jöttem az anyjával meg az apjával is. Viszont most egyre jobban bele akarnak szólni a pénz ügyeinkbe , valamint barátom háta mögött szervez mindent az anyja .. barátom állatokkal foglalkozik viszont abba akarja hagyni mivel ki szeretnénk menni apukámhoz külföldre dolgozni , az anyja meg az apja a háta mögött kis borjut akar venni barátom pénzéből. Barátom elmondta nekik nem akar több állatot mert nem itt képzeli el a jövőjét, értsék meg na ebből nagy veszekedés lett és én jöttem szóba, hogy én ,, tele beszélem a fejét és hogy mióta engem megismert ki fordult magából és már nem jó kisfiú ‘’. Most nem nagyon szólnak hozzánk főképp hozzám pedig semmi rosszat nem tettem be segítek náluk, ha van időm főzök és mindent megcsinálok. Most végeztem az iskolába igaz diakmunkán vagyok de el vállalom szinte az egész hónapot hogy tudjunk félre rakni és ki tudjunk menni. Van 2 szakmám 1 felsőfokú német nyelvizsgám , érettségim , +angolul is tudok és segítek barátomnak, hogy ha ki megyünk legalább valamit tudjon.

Nem tudom mit csináljak velük most úgy látszik nem szeretnek és elég flegmák velem szemben pedig nem adtam rá okot…

Mit csináljak hogy ez ne így legyen ? Vagy egyszerűen csak zárjam ki őket ?

Nekem a családom támogat engem es barátomat is .

Köszönöm a válaszokat.

2022. jún. 13. 18:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
92%

Ha a barátodé az állat, ő vette, nevelte, gondozta, akkor adja el, tegye el a pénzt és ennyi. Ha a szülők gondozzák akkor az övék is.

Ha vállalják a borjakat akkor hadd vegyenek, nem kell vele foglalkozni.

A pénzt így messziről úgysem tudjuk odaítélni senkinek mert nem tudunk minden részletet. Ha már tuti hogy költöztök akkor tegyetek félre amit tudtok, szülőknek legyen elmondva tárgyilagosan hogy mit terveztek, ennyi. Úgysem fogják megérteni, ha eddig mama pici fia volt akkor foggal-körömmel fog kapaszkodni a gyerekébe anyós. A barátod beszéljen a szüleivel, ne az legyen hogy te adod a szájába a szavakat. Gondolom van saját akarata.

2022. jún. 13. 20:30
 22/48 A kérdező kommentje:

#21 pontosan az övé .

El is mondta és kérte őket, hogy ne akarjanak már ide venni állatot csak ami nekik kell mert mi nem itt akarjuk le élni az életünket. Igen ez a baj nem nagyon értik meg mondjuk az apja még igen de az anyja uszítja már az apját is . Persze elmagyarázta nekik és beszélt de nem hiszem, hogy az anyja felfogta-e.

Köszönöm a válaszod.

2022. jún. 13. 20:39
 23/48 anonim ***** válasza:
88%
19-es vagyok,ha bármit kell közölni anyossal vagy apóssal,akkor azt közölje a gyereke.mert ha te közlöd, akkor biztosan nem fogják jóra venni. Ha megveszik az állatokat,gondozzák ök,mert ha én veszek valamit,az az enyém. Az én felelősségem,és én is viseljem gondjukat.nem lehet kötelezni senkit rá
2022. jún. 13. 21:07
 24/48 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem tök egyértepmü, odaköltöztél, részt vettél a házimunkában, és jóban voltatok.

Most jött a te ötleted ,hogy a mama egy szem fiát te elviszed magaddal külföldre.

Ezt egy vidéki, gazdasszony nagyon nehezen, vagy sosem fogja megérteni, vagyis kb sosem fog neked megbocsájtani ha elviszed az egy szem fiát több ezer kilométerre.

Én értem hogy ez az élet rendje, de anyósjelölted ezt kb sosem fogja elfogadni, te leszel a hibás ezért.

2022. jún. 13. 21:29
 25/48 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen anyóstól menekülni kell sajna.
2022. jún. 13. 21:49
 26/48 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem titok, megkérdezhetem, hogy külföldön mit terveztek dolgozni? Mihez ért a srác az állattenyésztésen kívül?

Nekem valahogy az az érzésem, hogy a barátodnak mindig egy nő mondta meg, hogy mit csináljon. Először az anyja, most meg te.

Lehet, hogy az anyja egy határozott, irányító személyiség, de te ugyanez vagy pepitában.

Érdekes, hogy a férfiak egy jelentős része az anyamintát követi párválasztáskor!🙂

Nincs ezzel baj, ha egyébként neki ez megfelel és jól megvagytok, csak nehogy belerángasd valamibe, ami nem fekszik neki és totál boldogtalan lesz vele. Nem biztos, hogy imádni fog mondjuk betanított segédmunkásként gipszkartonozni, utána nyugovóra térni egy tömegszálláson, ha eddig a maga ura volt, a rendezett otthonában, teljesen más területen.

2022. jún. 13. 21:59
 27/48 A kérdező kommentje:

16 kategóriából van neki jogosítványa tehát majdnem mindenre van jogosítványa.

Nem kényszerítem bele csak egyszerűen be látja itt nem haladunk 1ről a 2re . Velem akar lenni külön , meg hogy jobb életünk legyen .

Nem hiszem az anya típusú lenne én sose parancsolok neki semmit vagy megkérem vagy együtt megbeszéljük.

2022. jún. 13. 22:15
 28/48 anonim ***** válasza:
81%

Hát én is utáltam mikor a tesóm csaja lényegében itt élt. Nem lehettünk úgy qhogy szoktunk, nem maszkalhattam egy szál alsoban,zavarta ha elmentunk a fürdő elottmikor bent volt( megjegyzem zárt ajtóval, de zavarta ha hallotta hogy ott sétálunk el) más szóval egymáshoz kellett igazodnunk ,holott otthon ellazulni szeret az ember így meg olyan volt mint mikor van egy vendégünk és nem engedhetjük el magunkat,hanem tesszuk a szépet,rohadt fárasztó.

Másik lehet párodnak nem ez volt az alap célja csak jött a p..nci és most azt teszi amit kér akkor is ha nem voltál erőszakos. Mi pasik már csak ilyenek vagyunk,ha boldog a csaj akkor mindent megteszunk, észre sem vesszük, hogy ezt nem is akarjuk hisz kell a nő akit szeretünk 😅

2022. jún. 13. 22:41
 29/48 A kérdező kommentje:

#28 ne vegyünk egy kalap alá mindenkit

Nem vagyok egy p…ci , és nem is azért szeret….

Viszont eddig az ő élete nem volt valami fényes pont a szülei miatt ..

engem a tenyéren hordoz én viszont szeretem tartson bármeddig :)

2022. jún. 13. 22:48
 30/48 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, ha a pasasod picit is határozottabb lenne, rég ment volna inkább osztozni egy lakáson valakivel... Tudom, elcsépeltté vált mára, de addig hagyd ott ezt a szájtátit, ameddig többet nem pazarolsz rá a húszas éveidből. Szerintem menj ki egyedül apukádhoz és szerezz kint egy olyan csávót, aki ki tud állni értetek és nem csak tűr.
2022. jún. 13. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!