Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ,,anyósommal’’??

Mit csináljak ,,anyósommal’’??

Figyelt kérdés

Sziasztok én 20 éves vagyok párom 24. Én általában barátomnál vagyok mivel elég messze lakunk egymástól. Egy éve vagyunk együtt jól ki jöttem az anyjával meg az apjával is. Viszont most egyre jobban bele akarnak szólni a pénz ügyeinkbe , valamint barátom háta mögött szervez mindent az anyja .. barátom állatokkal foglalkozik viszont abba akarja hagyni mivel ki szeretnénk menni apukámhoz külföldre dolgozni , az anyja meg az apja a háta mögött kis borjut akar venni barátom pénzéből. Barátom elmondta nekik nem akar több állatot mert nem itt képzeli el a jövőjét, értsék meg na ebből nagy veszekedés lett és én jöttem szóba, hogy én ,, tele beszélem a fejét és hogy mióta engem megismert ki fordult magából és már nem jó kisfiú ‘’. Most nem nagyon szólnak hozzánk főképp hozzám pedig semmi rosszat nem tettem be segítek náluk, ha van időm főzök és mindent megcsinálok. Most végeztem az iskolába igaz diakmunkán vagyok de el vállalom szinte az egész hónapot hogy tudjunk félre rakni és ki tudjunk menni. Van 2 szakmám 1 felsőfokú német nyelvizsgám , érettségim , +angolul is tudok és segítek barátomnak, hogy ha ki megyünk legalább valamit tudjon.

Nem tudom mit csináljak velük most úgy látszik nem szeretnek és elég flegmák velem szemben pedig nem adtam rá okot…

Mit csináljak hogy ez ne így legyen ? Vagy egyszerűen csak zárjam ki őket ?

Nekem a családom támogat engem es barátomat is .

Köszönöm a válaszokat.

2022. jún. 13. 18:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
5%

10: rezsi, kelengye?

Pl. vittél ágyneműt magadnak, törölközőt?

2022. jún. 13. 19:11
 12/48 A kérdező kommentje:
#9 kedves 9-es ha gondolod elküldöm neked privátban a bizonyítványaimat :) akkor hogy írjam, hogy megfeleljen neked?? Árulja ? El ajándékozni biztos nem fogja mert nem 1-2Ft-ban van ez neki! Maga meg nem a kérdésre válaszolt akkor ezek szerint nem értelmezte jól a szöveget amit le írtam :D tipikus magyar temperamentum! :D
2022. jún. 13. 19:14
 13/48 anonim ***** válasza:
94%

Anyagiaktól függetlenül is zavarhatja a szülőt, hogy beköltözött valaki oda.

Meg volt ez beszélve, hogy hónapokra, évekre odamehetsz?

2022. jún. 13. 19:17
 14/48 anonim ***** válasza:
88%
Mindketten még nagyon fiatalok vagytok, ki tudja mit fog hozni a jövõ, ha már most probléma van a szülõk és közötted.Te is és a barátod nézete is változni fog idõvel.
2022. jún. 13. 19:20
 15/48 A kérdező kommentje:
#13 persze az elejétől kezdve mondta menjek legyek itt ,miért megyek haza, miért nem maradok itt inkább, tehát nem hiszem ez a gond hanem az hogy mi ki akarunk menni és külön életet akarunk magunknak + igaz az hogy akkor ki esik a családból az aki mindent csinál mert barátom is mos , főz , takarít . Mivel az apja sose fogna meg egy tányért hogy mosogassa el vagy fel seperjen.
2022. jún. 13. 19:20
 16/48 A kérdező kommentje:
#14 tudtam hogyha ki írom a korom és az övét is akkor mindenki a fiatal jelzővel fog illetni. Viszont céltudatosak vagyunk megértjük egymást és felnőtt ésszel gondolkodunk, se ő se én nem veszekedünk egymással soha. Tudom , hogy mi egymás mellett ki állunk és ezt a biztonságot senki nem tudja meg törni. :)
2022. jún. 13. 19:24
 17/48 anonim ***** válasza:
80%

Ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybeírjuk. Pl. elvállalom

Ha az igekötő az ige után áll, akkor külön írjuk. Pl. adja el

Ha az igekötő és az ige közé egy másik szó ékelődik, akkor mindhármat külön írjuk. Pl. ki tudjunk menni

Igekötőink: be, ki, le, fel, meg, el, át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza

A központozásról, a mondatok helyes tagolásáról, azaz, a pontok, vesszők helyes használatáról meg ne is beszéljünk.

Na de komolyra fordítva a szót, ne foglalkozzatok az irányításmániás szüleivel, hanem tartsatok össze, ha tényleg komolyan gondoljátok egymással. Szerintem a szüleiket az zavarja, hogy a "fejős tehén" elmegy a háztól, meg, hogy úgy nem lesz már kit kontrollálni. Legtöbb esetben ugyanis ez szokott a probléma lenni.

2022. jún. 13. 19:30
 18/48 A kérdező kommentje:
#17 köszönöm a válaszod
2022. jún. 13. 19:33
 19/48 anonim ***** válasza:
96%

Ameddig nincs lehetőségetek elmenni onnan,addig sokkal jobb lenne, ha rendeznétek a nézeteltéréseket. Mert ebből még nagyobb feszkó fog lenni,mert később az is a te hibád lessz ha el ejti a kezéből a kanalat, Egy szóval Tűz tüzet csinál!

A párod nem tud kiállni érted,értetek

2022. jún. 13. 20:09
 20/48 A kérdező kommentje:
#19 de ki állt csak a szülei az ordibálás mellett döntöttek ő pedig higgadt maradt úgy magyarázta nekik el.
2022. jún. 13. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!