Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A feleségem és az anyám...

A feleségem és az anyám utálják egymást. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A feleségem utálja az anyámat és azt mondja hogy az anyám is őt. Amiben lehet valami talán, mert az anyám akárhányszor jön hozzánk sosem kérdezi meg a feleségemet hogy van. Már nekem is feltűnt, pedig a feleségem mindig megkérdezi tőle. Úgy érzi hogy semmibe veszi a saját házában. Pl : nem szereti azt sem ha az anyám turkál a konyhában vagy ha nem úgy viselkedik az unokával ahogy kellene.

Nem tudom kinek adjak igazat ... Lehet hogy csak a feleségem reagálja túl ? Anyám szerintem nagyon jóindulatú nő. Mindig csak jót akar mindenkinek. Hogy hozzám helyre a kapcsolatot?

2022. jún. 4. 03:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%
Régi bölcs és igaz mondás, mely ma is helytálló: az anyós akkor jó, ha porhanyós :)
2022. jún. 5. 22:44
 22/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell helyrehozni a kapcsolatukat. Egyszerűen csak anyád ne jöjjön hozzátok, a párod meg ne menjen anyádékhoz. Vagy ha anyád mündenáron meg akar látogatni, akkor a párod menjen el, az ő szüleihaz, vagy akárhova.
2022. jún. 6. 12:31
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, persze, majd a csaj elmegy a sajátjából... Akkor. Menjen a kérdező az anyjához, aztán kész.
2022. jún. 6. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!