Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért viselkedik így ? Miért...

Miért viselkedik így ? Miért halmoz el mindennel? Miért nem vette tudomásul hogy mondtam neki hogy ne vegye meg?? Versenyzik a másik anyóssal?

Figyelt kérdés
Évek után, kibékültünk az anyámmal azóta elhalmoz minket mindenféle ajándékkal mióta meg lett az unoka, nagyon túloz már, nagyon sok es drága ajándékokat vesz, már nem férünk el a házban. Ez kedves és szép gesztus, de már nagyon sok! Ott szakadt el a cérna mikor a párom anyja lefoglalt egy ajándékot a gyermekünknek aminek Nagyon örültem mert nagyon tetszett. Mondtam anyámnak hogy ne vegyen semmit már és ráadásul ne ilyen cuccot amit a párom anyja akar venni mert nekem AZ tetszik anit ő talált ... vagy 4x megkérdtem rá hogy ne vegye meg ....erre egyik nap mondja nekem hogy meg vett egy 'ilyen' ajándékot....teljesen más mint amit párom anyja vett volna..ami nekem tetszett.. mérges lettem mert nekem az a másik tetszett és meg kértem rá hogy semmifelekeppen ne vegyen semmilyet mert nekem az tetszett..

2022. máj. 31. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

Ti biztosan halál nyugodtak vagytok mindig kommentelők, titeket soha semmi nem idegelt még. Ilyen vadparasztok nem is tudom minek írnak ide.

Kérdező, annyi, hogy nem fogadod el tőle. Ennyi. Ne legyél már ilyen töketlen. Odahozza a xarját, ami neki nem kell és te meg nem veszed el, megmondod nyugodtan vigye haza, mert baromira túlzásba esett.

Megfog sértődni, talan még hisztizni is fog, vagy kamukönnyeket ejteni, hogy te miért utálod őt. Nem szabad neki engedni. Ha nem akarja elvinni, becsengetsz hozzá másnap és bedobálod a xarjait az udvarra, majd hazamész.

2022. jún. 1. 00:08
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Esetleg ne azt mondd neki, hogy mit ne vegyen, hanem hogy mit vegyen. Lehet ezt hasznosra is fordítani, ha mindenáron ajándékokkal halmoz el, akkor javasolj neki olyat, aminek hasznát is veszed vagy örülsz neki.
2022. jún. 1. 00:49
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Vidd be a gyerekotthonba ha az eladással nem akarsz foglalkozni
2022. jún. 1. 06:26
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell elfogadni.
2022. jún. 1. 07:04
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Anyukád passzív agresszív. Sok ilyen ember van. Meg lehet tanulni kezelni őket, és az neki is jót tesz ha nem állsz bele a játszmákba. Olvass utána és tudni fogod kezelni.
2022. jún. 1. 07:04
 16/18 Metionin ***** válasza:
77%
Kompenzálni próbál, lekenyerezni. Írod, hogy évekig nem voltatok jóban, na ezért csinálja. Az enyémnek is szokása volt, hogy egy egy balhés időszak után random hülyeségeket kezdett venni nekem, mert mutatni akarta, hogy ő igenis jó arc, mennyit tesz értem stb. tehát hogy én érezzem magam szarul, amiért nem álltam szóba vele x ideig. Ő is általában olyan dolgokat vett, amiket sosem használnék, egyszerűen nem hoztam el és leszokott róla.
2022. jún. 1. 11:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki,hogy ne vásároljon mindent észnélkül, hiszen ezzel a magatartásával nem fogod jobban szeretni.Legyen béke és szeretet közöttünk anyagi dolgok nélkül.
2022. jún. 1. 12:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló szituációban párom anyjával de neki sem sikerült teljesen leállítani. Hiába mondtuk hogy nem kell ruha állandóan ( legalább másfél éves koráig betáraztam ruhából neki) hozta a csúnyábbnál csúnyább ruhákat meg egy ronda játszó szőnyeget. Kaptunk mindent tavasszal téli overált ami már kicsi volt. Nyáron mellényt és rengeteg olyan dolgot ami legtöbbször méretben sem volt jó. Szerintem csak szemre vásárolt, nem nézte a méretet. Soha semmit nem adtam rá a gyerekre. Amikor elkezdtem eladni a ruhákat akkor többnyire ezeket a csomagok mellé tettem ajándékba. Így megszabadulok tőlük.
2022. szept. 29. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!