Azért nem kedvelnek, mert nem vagyok cseléd? Nem vagyok jó, mert nem vagyok szolgája a fiuknak?
Ez nem ilyen egyszerű. Ha valakit szeretsz, annak a csillagokat is..
Másfelől egy nő, a férfiaknak is ijesztő ha túl önálló.
Te ha azt látnád, ha valaki így lenne a fiaddal, mit gondolnál?
Az a lényeg, hogy a pároddal jól kijöjjetek. Ha látják hosszútávon, hogy ez nektek jó, akkor majd megszokják. Ha pedig náluk vagytok legyél segítőkész, készséges.
Az ő szemükben más az odaadás definíciója egy párkapcsolatban. Ők így annyit látnak, hogy te nem becsülöd úgy a fiukat, ahogy kellene, mert az ő mércéjük szerint az nem ilyen. Emiatt féltik a fiukat. Erős példa, hogy gondolj bele, hogy mondjuk neked alapvető, hogy ti csak egymással szexeltek a pároddal. De megtudod, hogy a fiad barátnője mással is kavargat. Lehet azt is tudod, hogy közösen beszélték ezt meg így, de attól még az lesz az első gondolatod, hogy mennyivel jobbat érdemelne a te fiad, olyat, aki csak őt szereti.
Nyilván a két példa közel sem ugyanaz, de ha a felfogást nézzük, talán könnyebb megértened,hogy a szülők egyszerűen azt hiszik, nem szereted eléggé a fiukat.
A valódi kérdés az, hogy a fiuk mit gondol, és te mit érzel. Ha a ti kapcsolatotok kiegyensúlyozott és rendben van, akkor ezt a szülők is be fogják látni.
Voltam olyan kapcsolatban, ahol azért nem kedvelt az "anyós", mert nem volt diplomám. Borzalmas volt. Olyanokkal tömte a fia fejét, hogy velem ő semmire se megy, nem vagyok jó neki, qrva vagyok, stb. Meg a szemem színe is barna volt, náluk meg mindenkinek kék. Ez nem vicc, tényleg ezek voltak a problémák.
Mivel a srác nem állt ki mellettem, hanem megijedt az anyjától, és titokban akart velem tovább járni, szakítottam vele. Nekem olyan férfi nem kell, akin - felnőtt létére - az anyjának ekkora uralma van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!