Miért kéne az nagyszülőkkel nyaralni?
Sziasztok!
Nálunk igen nagy veszekedés lett abból hogy nem szeretnék anyóssal apóssal nyaralni és wellnesezni..
Van egy kislányunk is a párommal😊
Após pár napja megkérdezte h nem e megyünk el wellnessezni egész hétvégén. Én nagyon szépen elmondtam neki hogy amióta külön család lettünk a párommal és a kislányommal én velük szeretnék menni, mivel mi is alig tudunk együtt lenni így ha eljutunk nyaralni/wellnessezni akkor ott mi szeretnénk csak lenni.
Nyilvánvalóan szüleimnek is elmondtam hogy már csak velük megyek, ők megértették és persze el is fogadták.
Hát apósom az elhordott konkrétan mindennek ezért hogy mi az hogy én nem .....
Anyós kiállt mellettem és a párom is.
De ő azóta nem beszél velem
Azt azért tudni kell hogy majdnem mindennap találkozunk (itt élünk), tehát nem az van hogy nagyon ritkán és ezért szeretnének időt tölteni az unokájukkal.
Szerintetek ez olyan nagy probléma?
Mert nem olyan jó a kapcsolat,ő nincs jóba a szüleimmel így velük nem mennénk...
nekem meg az apjával nem túl jó.. Ezért megbeszéltük hogy akkor egyikkel se megyünk
20/ van aki örül hogy egyszer eltud menni egy évben
Sajnálom, milyen ember lehetsz
"De felnőttünk , külön vagyunk nem szeretnék már másoktól függni."
És ez miért függés? :)
Mi szoktunk nagycsaládos (kb. 20 fővel) hosszú hétvégéket szervezni, évente olyan 2 alkalommal. Még senki nem érezte azt, hogy ezért függő helyzetbe kerül :D
EZ nem nyaralás. Mi bajod van abból, ha néha összefuttok a szállodában és miért baj neked, hogy a gyereknek lesz közös élménye a nagyszülőkkel?
"Hagyjuk már ezt a nyakukra szültem dolgot."
Ja, olyankor amikor kiderül, hogy mégsem neked van igazad, akkor hagyjuk. ;-)
Inkább örülj, hogy elviselnek apósodék, és nem úgy bánnak veled, mint ahogy egy olyan nővel kell bánni, aki gyerekkel fogja meg a palit és a szülők nyakára megy élősködni.
25
Sajnos nem értelmezted jól!
Tehát nem a nyakukra szültem 2-3hónap itt lakás nem hiszem hogy azt jelenti
26
Mondtam, azóta nem beszél velem és egy kis csitri vagyok.. ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!