Vajon rendeződik még a viszony?
Sajnos anyóséknál lakunk egyéb okok miatt, de vettünk már házat csak zajlanak a felújítások.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk, nem veszekedünk. De az állandó megjegyzéseik, beszólogatásaik teljesen tönkre tesznek. Eddig soha semmiért nem szóltam nekik vissza, viszont az utóbbi pár esetben már kifejtettem a nem tetszésemet ami látszott, hogy zavarja.
A férjem megért ezért is költözünk és próbált már beszélni vele/velük, de rendkívül önfejűek, makacsok. Senkire nem hallgatnak.
Az érdekelne, hogy volt e valaki ilyen helyzetben?
Ha volt a költözés megoldotta?
Vagy továbbra is rossz maradt a viszony?
Minek költöztem oda válaszokat nem kérek köszönöm, az elején nagyon ment a hülyítés aztán minden megváltozott..
Te költöztél be hozzá, holott tök alap, hogy máshoz nem megyünk.
Nem baj megtanultad, és nem, nem lesz normális viszony.
Anyóséknak nyilván már régóta teli a hócipőjük veletek, amiért még ki tudja, meddig laktok ott.
Persze gerinces ember megmondta volna a legelején, hogy Marcsi nem jön ide lakni és pont.
Mi külön élünk, de nálunk is ez van, hogy nem veszekszünk, inkább ő az aki beszólogat nekem.
Ez anyós függő. Nem értem miért utál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!