Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyós mikor eljön hozzánk...

Az anyós mikor eljön hozzánk mindig valamit elcsór és elviszi magához. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Értéktelen dolgokat. Törlőrongy, mosókapszula, ajtókitámasztó, növénytápoldat rúd, sajtreszelő stb.. Ezeket fedeztem fel idáig.

Sajtreszelőt napokig kerestem, majd nála láttam a mosogatóban ott száradni.

Kérjem vissza? Nagyon érzékeny típus ezért inkább nem forszíroztam. Vagy ez ilyen mánia lehet?

2022. ápr. 21. 23:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Mivel apróságokat lop, lehetséges hogy kleptomániás. Szóval nem maga a tárgy a fontos neki, hanem maga a lopás cselekvése. Én először a helyedben beszélnék a férjemmel, megemlíteném neki az észrevételem és hagynám hogy ő intézkedjen. Például ő mondhatná neki hogy "Jé anyuka, ez nem a mi sajtreszelőnk véletlenül? Erzsi napokig kereste". Az erre adott reakciójától függ a további. Ha tagad akkor nincs mit tenni, rá kell valahogy bizonyítani a lopást, legjobb rajtakapni, akkor nem tud védekezni terelni. Ha beismeri akkor pedig beszélni vele arról, miért is csinálja.
2022. ápr. 21. 23:11
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Rokonunk ugyanezt csinálta, mi visszaloptuk a dolgokat, mikor nem látta. Nem vall be semmit úgyse.
2022. ápr. 21. 23:33
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Múltkor beleivott az üdítőkbe, utána az após használta a mosdót wc-nek, mi a kövi így késő esti anyós-após-nak?
2022. ápr. 22. 00:02
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
3# Nálunk is volt a családban ilyen, nem kamu.
2022. ápr. 22. 00:17
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Kleptomániás.
2022. ápr. 22. 03:23
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
lopd vissza
2022. ápr. 22. 05:43
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
Általános iskolában volt egy osztálytársam, aki ellopta a ceruzámat. Visszaloptam tőle, amikor nem látta.
2022. ápr. 22. 05:43
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
A "ez nem a mi sajtreszelőnk?" típusú kérdésre tagadás esetére is fel kell készülni: "jéé pedig különös ismertetőjele, hogy használat során keletkezett rajta egy... Naháát, itt is van rajta!" stb.
2022. ápr. 22. 06:53
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

Kleptomániás, de én megmondanám neki hogy vagy keres szakembert, vagy a következő esetnél feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen.

Miért? Mert családunkban a kedves kleptomáiás rokon, akire ráhagyták ezeket az "apróságokat" egyszer egy nem kétfilléres aranyláncot "tett zsebre".

2022. ápr. 22. 08:02
 10/23 anonim ***** válasza:
31%

Kamera és feljelentés. Ha nincs felvétel, nincs lopás sem. (A bolti lopásokat is kamerafelvétel alapján, feljelentés hatására nyomozza a hatóság. Abban az üzletben, ahol nincs kamera, nincs kamerafelvétel, ott mondhatja az eladó, hogy Pistike ellopott 2 csokit, Pistike letagadja, 1 ember szava 1 ember ellen, és máris patthelyzet van. Ha viszont van kamerafelvétel, akkor semmit nem kell mondania senkinek, minden tiszta sor, és az elkövető hiába tagadja le, minden fekete-fehéren ott van a videón.)

Ma már 4K-s kamerákat is lehet venni, de személyazonosításra egy sima kamera is bőven jó, aminek éles a képe, és egyértelműen, minden kétséget kizáróan azonosítható rajta a tettes.

(Nem arra kell, hogy óriásplakát minőségben lehessen nyomtatni.)

2022. ápr. 22. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!