Anyósom nem fogad el. Még mindig az exet ajnározza. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 11:20
31/38 anonim válasza:
29, a mindig igazat ad és a megszakít vele minden kapcsolatot között elég nagy az átmenet. Soha nem kellene olyan társ, aki a családját semmibe veszi.
33/38 anonim válasza:
Semmit. Majd megszokja az új helyzetet.
34/38 anonim válasza:
Férjemet sajnos 8 éve nem fogadják el igazán..
pedig rendes ember,dolgozik,rendszerető,nem iszik,megbízható stb stb Szépen haladunk a saját életünkben,tényleg objektív szemmel nézve is úgy gondolom normális ,jó életünk van
Néha néha még most is fáj,de énm úgy látom nem lehet ez ellen tenni semmit
36/38 anonim válasza:
Nálunk az exemnél volt ilyen, hogy a volt feleségét minden egyszer megkérdezték, hogy van, mit csinál éppen, hányadik lett a futóversenyen, ahol indult, sőt, annak ellenére, hogy a nő dugott félre, azért lett vége a házasságuknak, miután elváltak, a nő mindig odajárt az exanyóshoz meg exsógornőhöz ezt vinni, meg azt kérni, meg amazt kunyerálni, és mindig kapott is, mindent. Kvázi a két kölykére hivatkozva eltartották őt is. Amikor meg én kértem,-nem mintha rászorultam volna, csak úgy-akkor nekem meg a tetű exanyós nem adott semmit, pedig sztem tudott volna.
37/38 anonim válasza:
A párodon múlik, hogy ezt észre veszi-e, ha észre veszi és nem elfogult, akkor le tudja állítani az anyóst valamilyen módon. Ha nem veszi észre akkor még beszélhetsz róla a pároddal. Ha a párod nem segít, akkor csak annyit tudsz tenni, hogy felülmúlod az exet abban amit az anyós mond, teljesen elengeded a füled mellett, vagy fogod magad és elválsz. Esetleg nem fogod meglátogatni az anyóst, viszont ez lehet, hogy a legrosszabb eset.
38/38 anonim válasza:
Kedves 34es. "Férjemet sajnos 8 éve nem fogadják el igazán.." "Néha néha még most is fáj,de énm úgy látom nem lehet ez ellen tenni semmit"
Lehet ellene tenni. Csak neked kell. Aki nem akarja elfogadni azzal meg kell értetni, hogy te ellened van neked okoz fájdalmat, téged bánt, sért meg ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!