Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom nem fogad el. Még...

Anyósom nem fogad el. Még mindig az exet ajnározza. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 11:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
12%
11: Valaki másnak oda kellett szarnia ahhoz, hogy rá lehessen mutatni a szarra.
2022. ápr. 12. 12:56
 12/38 anonim ***** válasza:
76%

11-es, tökmindegy, a "szarkavaró" nő meztelenül is táncolhat a pasi előtt, ha az nem foglalkozik vele, mert a feleségét szereti, ahhoz lojális.

Nem minden pasi ösztönlény.

2022. ápr. 12. 12:59
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, szard le. Egy gonddal kevesebb, hidd el.
2022. ápr. 12. 13:00
 14/38 anonim ***** válasza:
75%
#11: Tök mindegy, vannak-e sz.rkeverő nők, akinek kapcsolata van, az tudjon nemet mondani. Vagy téged megnyugtatna, hogy a nőd azért lépett félre, mert a pasi volt sz.rkeverő?
2022. ápr. 12. 13:01
 15/38 anonim ***** válasza:
86%

Én azt nem értem miért vannak ennyire rákattanva sokan az anyósra. Miért akarnak ennyire betegesen megfelelni neki?

Mintha anyós valami uralkodó lenne, és a sehonnani parasztnak a kegyeibe kellene férkőzni minden áron..mintha nem lenne anyós kegyeitől nagyobb dolog az életben.

Tiszta vicc. Ki a francot érdekel a vén tyúk. Le kéne sz4rni.

Ha nem kedvel, nem mégy oda. Megmondod a párodnak hogy menjen magában. Ha csak nem egy házban éltek, akkor nem értem miért KELL vele foglalkozni.

2022. ápr. 12. 13:08
 16/38 anonim ***** válasza:
30%
Visszakérdeznék, hogy magánál is jobb volt az ex az ő anyósának? Valamint,megmondanám, hogy ez rád nèzve tiszteletlen és sértő. Fejezze be, ha meg még mindig az ex, akkor éljen vele ő, de fogadja el, hogy a fia veled akar lenni (gondolom te nő vagy) és ha neked gyereked lesz, akkor neked mindegy kivel lesz a gyereked, csak szeresse őt a párja!
2022. ápr. 12. 13:27
 17/38 Andizsuzsi ***** válasza:
68%

Lehet lepontozni, elhordani, de én is szeretem a fiam exét. Azért, mert ők nem tudtak együtt élni, nekem miért kellene vele megszakítanom az addig jó viszonyomat? Szívesen látjuk bármikor, akár az új párjával is. Mondjuk ők intelligensen váltak el egymástól, a fiam nem is várja el, hogy úgy tegek, mintha az a 6 év nem lett volna.

Hogy az új párjáról mi a véleményem, annak semmi köze az elsőhöz. Szerethetem őt is, és lehet kevésbé szimpatikus is.

2022. ápr. 12. 13:43
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom, az exszel sokáig együtt volt a párod és jó viszonyban voltak az anyóssal.

Az anyós ragaszkodott, kötődött hozzá! Azt hitte, ő lesz a nagy Ő az exednek és nehéz neki, hogy most itt vagy te, egy új kapcsolat a "régi", megszokott, megszeretett ex helyett!

Idővel majd megkedvel téged is! Adj neki időt!

Gondolom, friss a kapcsolatod a mostani pároddal.

2022. ápr. 12. 13:45
 19/38 anonim ***** válasza:
65%

Kit érdekel???

Nekem elegem lett a sok kretén anyósjelöltből, az egyiknek az nem tetszett, hogy nem akarok gyereket, a másiknak meg attól rettegett, nehogy véletlenül elköltözzön otthonról a mamahoteles fiacskája. A férjemmel megoldottam a dolgot, sosem találkoztam a szüleivel és nem is akarok, minek? Miért kell az ilyesmit erőltetni, nem értem!

2022. ápr. 12. 13:49
 20/38 anonim ***** válasza:
89%
A kérdezőt azóta kicsontozta az anyós... :-)))
2022. ápr. 12. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!