Anyòsként milyen menynek örülnétek? Nagyon félek az elsö talàlkozàstòl.
14-es kicsit erősen fogalmazott, de a lényeg az, hogy nem kell betojni attól, hogy találkozni fogsz a párod szüleivel.
Legyél udvarias, vigyél egy üveg italt az apjának, egy csokor virágot az anyjának. Ne tegezd le őket, csak ha külön mondják neked. Beszélgetés közben nézz rájuk, ne légy flegma, ne vágj a szavukba. Mosolyogj és legyél kedves.
Még annyit!
Kerüld a megosztó témákat (pl. politika, vallásosság). Ha normálisak, ők sem hozzák elő. De ha mégis, akkor hagyd rájuk, ne mondd el, ha valamiben homlokegyenest az ellenkezőjét gondolod.
Bár nekem nincs és nem is lesz gyerekem, elgondolkodtam a kérdésen. Természetesen mindenki tud írni egy listát a tökéletes menyről, én is tudnék, csakhogy: 1. senki sem tökéletes, én sem vagyok az, 2. ami egy anyósnak tökéletes, lehet, hogy a fia számára korántsem lenne az. Tehát összességében véve anyósként én annak örülnék, ha a fiam és a társa szeretnék egymást, jól éreznék magukat együtt és boldogok lennének. Az az ő életük lenne és nem az enyém, neki kell jól éreznie magát a kiválasztott nővel.
Viszont sok anyós nem így gondolkozik, például mert foggal-körömmel ragaszkodik a kis fiacskájához, amiből következően nem létezik olyan nő, aki megfelelne, és alapból ellenségként kezeli.
Ha ilyen anyóst fogsz ki, teljesen mindegy, mit csinálsz, utálni fog.
Ha pedig normálisat, akkor a fia kedvéért megpróbál majd megismerni, elfogadni, még akkor is, ha esetleg nem is tetszik majd neki egy-két dolog. Drukkolok, hogy a másodikkal találkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!