Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kezelnétek azt az...

Hogyan kezelnétek azt az anyóst, aki így reagál arra, hogy megházasodik a fia?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok együtt a párommal és már van két gyerekünk. Szeretnénk egy kis polgári egybekelést, utána meg családi vacsora max. 30 főre. Alapvetően nem rossz a viszonyunk anyóssal, inkább kicsit közömbös, kéthetente látogatja az unokáit a szomszédból, de mindig elbeszélgetünk. Ma elmondtuk neki, hogy összeházasodunk és megkérdeztem, hogy mit gondol. Erre grimaszokat vágott, fintorgott, forgatta a szemeit jó látványosan. Aztán mondta, hogy ti dolgotok, ha van rá pénzetek. Aztán mesélte, hogy most milyen kár, hogy a háború miatt nem tud külföldre menni nyaralni, mint eddig. Mi nem is kértünk tőle semmit, mert tudjuk, hogy nem szívesen ad senkinek, unokáknak sem. Hozzátette, hogy már van két gyerekünk, én meg nem értettem mi a baj ezzel.

Még nem tudom hogy kezeljem mentálisan a helyzetet, mert nagyon rosszul esett, régóta vágyom erre az eseményre. Megkérdezte, hogy anya mit szól hozzá, én meg azt a választ adtam, hogy hát jobban örül neki, mint te.

2022. márc. 13. 14:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lemaradt a mondat vége, miszerint ha nem örül nekünk, nekem és nem akar ott lenni, akkor nem kell jönnie.
2022. márc. 13. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Ez csak most derült ki, hogy az anyja nem kedvel? 2 gyerek utan?

Ez nalunk is ment, hogy az úgy nem igazsagos. Hasonló helyzetben. Csakhogy ott a férjem anyja mondta, a férjem meg kiröhögte. Óriási különbség. Végül anyósom nem jött, az én csaladom viszont igen, és szuper volt.

Szóval itt a pároddal is gondok vannak...

2022. márc. 13. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Ehhez a majomhoz én biztos nem mennék hozzá, de neked már tök mindegy, hisz szültél neki kettőt...
2022. márc. 13. 18:40
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyeneket kerülni kell leginkább.
2022. márc. 13. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
És te ilyen emberrel akarsz összeházasodni? Komoly? :D
2022. márc. 14. 10:48
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
Bár már édesmindegy, mert gyerek az van. Szuper kapcsolat.
2022. márc. 14. 10:48
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

A párod se semmi, milyen jogon mondja meg Te kit hívsz mega az esküvődre?

Amúgy eddig miért nem lehetett a 6 év alatt összeházasodni? Pénz nyilván nem gond, mert a az esküvő ingyenes hivatali időben.

2022. márc. 14. 11:28
 18/18 anonim ***** válasza:
85%
Hallod, az én jövendőbeli anyósom kb ugyanilyen. Mi 10 éve vagyunk együtt, nincs még gyerekünk, de szeretnénk majd nemsokára. Májusban lesz az eskuvőnk. Amióta megvolt a lánykérés, azóta anyósom minden alkalommal úgy beszél az esküvőről, mint egy végbéltükrözésről kb 😂😂😂😂 "hàt ha már eldöntöttétek, akkor legyen", "hát akkor csak menjen le ez a nap". Mindent leszar, egy kedves szava sincs hozzám, nem érdeklődik, csak az érdekelte, mit fog enni, hol fog aludni és hányra kell odajönni. Rettenetesen rosszul esik, idegileg már készen vagyunk miatta.
2022. márc. 19. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!