Össze költöztem a párommal jelenleg a srác szüleihez egy időre hogy tudjunk spórolni egy lakásra. De a srác szülei mindig velünk lógnak ez szerintetek ront a kapcsolaton?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 22:32
41/46 anonim válasza:
Szerintem az nem egoizmus, ha valaki külön ingatlanban szeretne élni. Igen, általában ehhez hitel kell.
Én nem szívesen kötnék kompromisszumot a mindennapi életvezetés során, így is van annyi hely ahol kell, munka, párkapcsolat, barátok stb stb.
42/46 anonim válasza:
Mondjuk, ha az én házamban tennéd szóvá, hogy miért létezünk, abban a percben mehetnél csomagolni.
43/46 anonim válasza:
Ezért nem szabad hagyni hogy a fiú aktuális kancája a házba költözzön
44/46 anonim válasza:
Milyen könnyű más zsebére összeköltözni, ugye kérdező?
45/46 anonim válasza:
Még egy ingyenélő...
Hova tűntél kérdező, csak nem fáj az igazság?
46/46 anonim válasza:
Elég komolytalan így ez a kérdés, semmi info nincs leírva. Ezek alapján nem is lehet, csak általánosságban válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!