Össze költöztem a párommal jelenleg a srác szüleihez egy időre hogy tudjunk spórolni egy lakásra. De a srác szülei mindig velünk lógnak ez szerintetek ront a kapcsolaton?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 22:32
11/46 anonim válasza:
Te költöztél ingyen a nyakukra, nehogy már meg akard szabni mit tehetnek a SAJÁT házukban, amihez jelezném neked semmi közöd.
nem tetszik el lehet költözni és felnőtt ember módjára eltartani magatokat.
12/46 anonim válasza:
Elsőnek még párommal, aztán már srác.
13/46 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak, ti nem összeköltöztetek, hanem te mentél a család nyakára élősködni
14/46 anonim válasza:
Amúgy az is lehet, hogy azért másznak rátok, hogy húzzátok onnan a beleteket. Biztosan nem kerülgetnélek azért, hogy te spórolgass.
15/46 anonim válasza:
Öhm, és meddig terveztek ott héderelni?
Mert egy saját lakásra am mostani infláció mellett aztán lehet gyűjtögetni úgy 10 évig.
16/46 anonim válasza:
Mondjuk én eleve nem látnám ott szívesen a fiam akt. csaját, aki odacuccol.
Bár lennék olyan egyenes, hogy megmondom, hogy el lehet szépen költözni - vagy rezsit, rád eső mindent, kaját te fizetsz.
17/46 anonim válasza:
Azért az is sok mindent elárul a kapcsolat komolyságáról, hogy úgy hivatkozol a párodra, hogy a "srác"...
19/46 anonim válasza:
Hát én inkább beleadnék a fiatalok albérletébe, de nem engedném, hogy a nyakamra hozzák az aktuális párjukat, meg úgy sem, ha belead a rezsibe. Nem vagyok én szálloda, és nem akarok idegen csajokat kerülgetni pizsamában.
20/46 anonim válasza:
(Tudom - megragadtam a lényeget a kérdésben, de ha valaki nekem fontos, akkor arra a személyre úgy hivatkozok (idegeneknek mindenképp), hogy a Párom, a Szerelmem, esetleg a barátom, (ha van papír) akkor a férjem, ha házasság tövében vagyunk, akkor a leendő férjem, esetleg a vőlegényem. Semmiképp NEM úgy, hogy a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!