Hogy esne nektek ha az anyósotok direkt becsípne szakítana a szobanövényetekbe? Gondolom azért hogy ne legyen szép..
Nagyon szomorú vagyok :(
Nincs bent háziállat. Tegnap volt itt és két növény láthatóan meg lett roncsolva. Biztosan ő volt.
Rosszindulatú de nem adtam rá okot.
Párom szerint hagyjam rá, majd veszünk másikat.
Párom szerint hagyjam rá, majd veszünk másikat. - párodat, aki képtelen kiállni érted, mikor tervezed helyrerakni vagy elhagyni?
Ugyanis mindenre! ez lesz a válasza, az esetleges gyerekek kapcsán is. Ha az anyja valami hülyeséget csinál, vagy szól, "hagyd csak rá".
allati szerencsesek vagyunk, anyos mar eleg regota alulrol szagolja az ibolyat. O nem volt ilyen novenybantalmazo vagy kutya rugdoso ellenben az eskuvonkon a kovetkezot mondta : " inkabb latnam a fiamat a koporsoban kiteritve mint ennek a kitanult varosi kur...nak az oldalan"
en soha senkinek nem szoktam megbocsajtani marmint jelentos dolgokban.
a hazassagunk annyira nem jo hogy az iden leszunk 45 eves hazasok;-)))) es meg szeretjuk is egymast.Anyos videki volt ( a parom is az es ebben semmi rossz nincs sot) es szerinte egy varosi no raadasul elvalt voltam , csak kur... lehet.
"Tegnap volt itt és két növény láthatóan meg lett roncsolva. Biztosan ő volt."
Ő volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!