Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy esne nektek ha az anyósot...

Hogy esne nektek ha az anyósotok direkt becsípne szakítana a szobanövényetekbe? Gondolom azért hogy ne legyen szép..

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok :(

Nincs bent háziállat. Tegnap volt itt és két növény láthatóan meg lett roncsolva. Biztosan ő volt.

Rosszindulatú de nem adtam rá okot.

Párom szerint hagyjam rá, majd veszünk másikat.

2022. febr. 21. 17:47
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Igen, nem jelent semmit... Én ismerem őt.

Volt hogy a szomszéd veteményesére sót szórt tavasszal. A zsenge hajtások mind elhaltak.

2022. febr. 21. 19:04
 12/37 anonim ***** válasza:
36%

A leírtak alapján ez a személy elmeháborodott, közveszélyes.

Addig kellene az erre a célra szolgáló zárt intézetben elhelyezni, amíg még nem késő.

Addig is úgy elverni, mint egy lovat, és elmagyarázni, hogy még egy ilyen, és a börtönben fog csüccsenni.

2022. febr. 21. 19:09
 13/37 anonim ***** válasza:
87%
Kibasznám mint a huzat, pár év múlva a te kajádba rak hashajtót, vagy hogy lesz?
2022. febr. 21. 19:14
 14/37 anonim ***** válasza:
87%

Volt hogy a szomszéd veteményesére sót szórt tavasszal. A zsenge hajtások mind elhaltak.

ahhoz azért marha nagy mennyiség kell, anyámnak hiába beszélek, sóz a csigák ellen, de semminek nincs baja.

2022. febr. 21. 19:16
 15/37 anonim ***** válasza:
36%
Én amilyen jóindulatú vagyok 5x bosszút állnék
2022. febr. 21. 19:52
 16/37 anonim ***** válasza:
75%
Én is bosszút állnék az biztos. Tönkretenném azt a tárgyat ami a legfontosabb neki, ripityára törném/elszakítanám, stb. Elmenne a kedve a vén qrvának a rongálástól.
2022. febr. 21. 19:55
 17/37 A kérdező kommentje:

Nem szólhatok vissza neki mert "idős". De a ravaszságra van esze. A wc-t is volt hogy nem húzta le.

Mindegy lazábbra lesz véve a kapcsolat. Kész.

2022. febr. 21. 20:11
 18/37 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy elmeháborodott boszorkány.

Többé be sem kellene engedni!

Mi lesz ha unoka születik?

Rettegni kell majd a baba miatt?

Mint egy horror filmben.

2022. febr. 21. 20:15
 19/37 anonim ***** válasza:
99%
Kit érdekel hogy idős, ne viccelj már! Tönkreteheti a dolgaidat mert idős? Kit érdekel! Így azt hiszi mindent megtehet.
2022. febr. 21. 20:16
 20/37 anonim ***** válasza:
24%
Demens. Hogy nem jöttetek rá, ha én csak annyi információból rájöttem, amennyit ideírtál?
2022. febr. 21. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!