Hogy esne nektek ha az anyósotok direkt becsípne szakítana a szobanövényetekbe? Gondolom azért hogy ne legyen szép..
Nagyon szomorú vagyok :(
Nincs bent háziállat. Tegnap volt itt és két növény láthatóan meg lett roncsolva. Biztosan ő volt.
Rosszindulatú de nem adtam rá okot.
Párom szerint hagyjam rá, majd veszünk másikat.
Igen, nem jelent semmit... Én ismerem őt.
Volt hogy a szomszéd veteményesére sót szórt tavasszal. A zsenge hajtások mind elhaltak.
A leírtak alapján ez a személy elmeháborodott, közveszélyes.
Addig kellene az erre a célra szolgáló zárt intézetben elhelyezni, amíg még nem késő.
Addig is úgy elverni, mint egy lovat, és elmagyarázni, hogy még egy ilyen, és a börtönben fog csüccsenni.
Volt hogy a szomszéd veteményesére sót szórt tavasszal. A zsenge hajtások mind elhaltak.
ahhoz azért marha nagy mennyiség kell, anyámnak hiába beszélek, sóz a csigák ellen, de semminek nincs baja.
Nem szólhatok vissza neki mert "idős". De a ravaszságra van esze. A wc-t is volt hogy nem húzta le.
Mindegy lazábbra lesz véve a kapcsolat. Kész.
Ez egy elmeháborodott boszorkány.
Többé be sem kellene engedni!
Mi lesz ha unoka születik?
Rettegni kell majd a baba miatt?
Mint egy horror filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!