Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy esne nektek ha az anyósot...

Hogy esne nektek ha az anyósotok direkt becsípne szakítana a szobanövényetekbe? Gondolom azért hogy ne legyen szép..

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok :(

Nincs bent háziállat. Tegnap volt itt és két növény láthatóan meg lett roncsolva. Biztosan ő volt.

Rosszindulatú de nem adtam rá okot.

Párom szerint hagyjam rá, majd veszünk másikat.

2022. febr. 21. 17:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
98%
Engem idegesítene. Vegyetek kaktuszokat, azokat nem tudja rongálni
2022. febr. 21. 20:33
 22/37 anonim ***** válasza:
13%
Te is rosszindulatú vagy, hisz nincs bizonyítékod hogy ő volt.
2022. febr. 21. 21:33
 23/37 anonim ***** válasza:
30%
Dehogynem szólhatsz neki azért mert idős. Igazítsd el a banyát. Vegyél egy szép virágot, és mikor átjön rakj fel egy kamerát/telefonon indítsd el a videót ami veszi a növényt. Ha megpiszkálja lesz bizonyíték is, nehogy már egy ilyen rosszindulatú nő rendezkedjen a házatokban.
2022. febr. 21. 21:33
 24/37 anonim ***** válasza:
86%
Mióta anyósom összeveszett velem, hogy rosszul teregetek, évente max 2x van áthívva, és akkor is kulcsra zárva minden ajtó, a kulcsok meg a zsebemben. Ahova mehet, az a nappali-konyha-étkező, a WC (nem a fürdő) meg az előtér ahol a lakásba bejön. Tudom javasolni, vidd át a növényt ha nem túl nagy és zárd be pl hálóba. Ha utána szóvá teszi, meg kell kérdezni mit keresett (volna) a hálóban :)
2022. febr. 21. 22:07
 25/37 anonim ***** válasza:
2%
Lehet nem is ő volt
2022. febr. 21. 22:20
 26/37 A kérdező kommentje:

Azta mik vannak az eszem megáll.. "rosszul teregetsz" azt hittem nincs új

Igen ez lesz

2022. febr. 21. 22:22
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs,hogy azért nem szólhatsz vissza valakinek,mert idős. Állj ki nyugodtan magadért,és bármiért,ami neked fontos. Azért,mert ő előbb született,még nem jelenti azt,hogy a te korodban több volt mint te.

Én nem hagynám rá,mert ez csak megerősítené abban,hogy tovább menjen. Inkább nyugodt,de határozott hangnemben elmagyaráznám neki,ha valami bajs van velem,azt mondja a szemembe,de ne a virágaimat tegye tönkre. Ja,először csak a virágok,de ha nem szólsz,ki tudja mi lesz a következő...

2022. febr. 21. 22:47
 28/37 anonim ***** válasza:
93%
Tipikus férfi a párod is. Az ő anyjáról van szó,hagyd rá. Ha él anyud,és szokott hozzátok menni látogatóba,a helyedben eldugnék egy fontos dolgát a férjednek. Ha keresi,mondd,hogy az anyád elvitte,vagy eltörte. Kiváncsi lennék,arra mit szólna. Azt biztos nem hagyná rá.
2022. febr. 21. 22:50
 29/37 anonim ***** válasza:
27%
Ez kajak egy komoly kérdés?
2022. febr. 21. 23:18
 30/37 anonim ***** válasza:
18%
Lehet, hogy véletlenül leesett, leverte. Vagy a huzat. Erre nem gondoltál? Rögtön szándékosságot kell feltételezni?
2022. febr. 22. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!