Az anyósom a párom mellett, az apósom mellettem áll ki. Miért van ez?
Röviden a történet: elváltak a párom szülei még 14 évvel ezelőtt. A nő félre ment 2 gyerek és házasság bánta. Azóta elvan a gazda pasassal, az apósom újra építette magát a nulláról és már boldog házasságban él.
A fura az egészben (és nyilván nem voltam itt mikor folyt a válás, nem láttam semmit, csak az elmeséltek alapján tudom a dolgokat), de a tények ellenére mégis mind a két fiú anyucit védi, persze nagyon jóban vannak az apjukkal is, de szerintük mára már jó döntés volt akkor, hogy mivel "elhanyagoltnak" érezte magát az anyjuk, így döntött, hogy viszonyt folytat a munkahelyén szerzett gazdag pasival. Azóta is vele van, de iszonyatos elnyomásban, kiszolgáltatottan, tettetve a boldogságot. Papíron semmilyen sincs, mindig rajtunk csung, fontoskodik.
Én egyértelműen nem vele szimpatizálok, főleg hogy volt helyzet mikor szülőként ő a párom érdekében ellenem fordult (szerelmes a fiába..)
Ellenben az apukáját érdekli amit gondolok, amit mondok, megértő. Ő nagyon szeret engem és mindenben támogatja az életünket, de úgy hogy közben tisztes távolságból teszi azt a volt nejével ellentétben.
Lehet hogy kicsit kusza ahogy felvázoltam a helyzetet.
A kérdésem, hogy ha egy konfliktus helyzetben az anyuka szorosan a fiával az apuka pedig "velem van", az normális dolog? Nem kötünk az orrukat semmit csak volt már példa ilyen helyzetre. (Igazából az anyós életviteléből és értékrendjéből kiindulva tudom, hogy amit ő támogat az veszett ügy általában és hogy ezzel is csak magához akarná lancolni a gyerekét).
Mit tegyek ha szembe megyek az anyai véleménnyel és az plusz bosszantja a páromat ha az apukája mégis nekem ad igazat? Szerintetek miért fogja az anyukája pártját a múltbeli dolgokkal kapcsolatban, ha tudja hogy mi történt? (Hozzá tartozik, hogy 3 évig ment a huzavona mikor megromlott a kapcsolatuk, ekkor a párom meg 3.osztalyos kisfiú volt és az anyja ebben a 3 évben végig vele aludt, a párom pedig ébren várta hogy az anyukája hazaérjen.)
"Szerintem is azt akarja hallani, hogy az "após" hullaszerelmes belé."
Én is erre gondoltam :D
“mindig rajtunk csung, fontoskodik”
Mármint max a fián, nem rajtad, lévén, hogy egy büdös senki vagy, még csak a felesége sem. Mi ez a királyi többes? Pláne, hogy egyik legfőbb oka a felháborodásodnak, hogy rólad nem is kérdez. Na vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!