Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mindenkinek ez a tapasztalata...

Mindenkinek ez a tapasztalata az anyós mindig a menye ellen van?

Figyelt kérdés
Akármit teszek egyszerűen nem tudnak elviselni mindig belém kötnek mindenért.
2022. febr. 12. 16:04
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

Mi elvagyunk egymás mellett. Elég fafejű, egoista, érzelemmentes nő.

Én pont az ellenkezője vagyok. Szeretek vidám lenni. Amúgy is lenező a viselkedése, de teljesen hülyének néz amiért szeretemaz életet.. :D

Én meg azt nem értem, hogy tud fapofával létezni.

Nem neki szeretnék megfelelni, hanem a férjemnek! :) Én így tudtam lerendezni a kapcsolatunkat. Elviselem és szerintem Ő is engem.

2022. febr. 12. 23:19
 22/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2022. febr. 13. 00:13
 23/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Én jól kijövök az anyósommal. Rendszeresen meglátogatjuk őket, és nyaralunk is együtt.
2022. febr. 13. 08:34
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom, a mama és a sógornőm is azt akarta, hogy ne legyek családtag papíron se...

Sajnos pont ilyen emberekbe futottam bele, akiknek mindegy mit csináltam, soha nem voltam elég jó és nem kerülhetek be a köreikbe mert én csak én vagyok. Számukra egy senki, aki nem szép, nem okos, nem ügyes stb. Aki hozzájuk sosem érhetek fel szerintük! Már nem érdekel...

Viszont az exem egész családja kedvelt engem! Ott úgy voltam a "sógornővel", hogy barátnők! Engem pártoltak és mondták az exemnek, hogy jó hülye volt amiért úgy viselkedett velem (mert szakítottam vele)...

2022. febr. 15. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!