Mindenkinek ez a tapasztalata az anyós mindig a menye ellen van?
Figyelt kérdés
Akármit teszek egyszerűen nem tudnak elviselni mindig belém kötnek mindenért.2022. febr. 12. 16:04
11/24 anonim válasza:
Nem, ezt anyósa (is) válogatja - az elsö anyósomat a mai napig hiányolom, amíg élt igen szoros kapcsolatban voltunk, jobban, mint anyámmal, a másodiknak viszont semmi sem volt jó, még az sem, ha levegöt vettem.
12/24 anonim válasza:
Az én anyósom a fia és az unokája ellen van. Rám nincs hatással, én szóba sem állok vele.
13/24 anonim válasza:
Jobbára igen. Sajnos kevesebb az értelmes család.
14/24 anonim válasza:
Az én anyósom nem volt ellenem. Sőt kifejezetten kedvelt. Én is őt. Sajnos már nem él
15/24 anonim válasza:
Uhh nálunk is ez van.
Három fia van, minden menyét gyűlöli/szapulja. Persze előttünk műmosoly.
Pedig a többiek is teljesen normálisak.
16/24 anonim válasza:
Nem tudom másnál hogy van, én nagyon szeretem a menyemet, majdnem annyira, mintha édes gyerekem lenne.
Sokkal jobban meg tudok vele beszélni dolgokat, mint a fiammal.
Ő is szeret engem, tudom.
17/24 anonim válasza:
Én anyukámként tekintek az anyósomra, ő is lányaként szeret. Vagyunk olyan intelligensek, hogy ha én mondok valamit, hogy nálunk úgy lesz, de ő nem ért vele egyet, akkor sem erőlteti ránk a saját nézőpontját, én meg örülök, hogy nem bánik velem hímestojásként, hanem családtagnak tekint és nem szívom fel magam, amiért emberből van és néha türelmetlen, vagy esetleg úgy odamondja nekem is, mint a fiának vagy a lányának. A kölcsönös elfogadás a kulcs. Kölcsönös. Ez nagyon fontos. Egyébként meg tök jó a kapcsolatunk, járunk vásárolni, sütizni, együtt, főzünk együtt, vagy egymás kedve szerint. Elég gyakran vagyunk mondjuk egymás melletti wc fülkében és simán dumálunk közben. Szóval nincs okom panaszkodni.
18/24 anonim válasza:
Nem mindig van így, esete válogatja. Anyai nagyanyám rémes anyós volt, valószínű, hogy miatta (is) volt haragos a szüleim válása. Anyám sajnos rettegett az anyjától... Anyám nekem viszont mindig azt mondta, akárkit viszek haza, szeretni fogja, vagy ha nem tettetni fogja. Pedig anyám milyen példát látott...
19/24 anonim válasza:
"Akármit teszek egyszerűen nem tudnak elviselni mindig belém kötnek mindenért."
Miért? Hány anyósod van? :D
20/24 anonim válasza:
Nekem anyósom fiatalon meghalt, nem ismertem. Anyósom anyjával nagyon jól kijöttem. Sajnos, már évekkel ezelőtt meghalt, de borzalmasan hiányzik még mindig, pedig már 20.éve halott. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!