Szerintetek se normalis dolog, hogy anyomos minden egyes alkalommal le szol minket amiert minden este fürdik a gyerekünk? 1 eves mult
Szerintem ebben is a lényeg az arany középút. Nem nő fel a legtöbb gyerek édesség meg szemét kaja nélkül, ez van. 😀 Viszont direktbe adni ezeket, amíg a baba megeszi pl a zöldséges bébipapit meg a gyümölcsöt is meg mindent amire szüksége van szerintem butaság.
Amúgy nem értem mi az anyósoknál ez a nagy sütemény meg édesség mánia folyton. :)
Igen en is ezt vallom. Nem vagyok bio anyuka, tudom, hogy fog edesseget enni, en is ettem, nem fogom el tiltani. De ameddig nem keri es szivesen fogyasztja a gyümölcsöt addig nem latom ertelmet ennek.
Amugy a csokis kiflimböl meg szoktam kinalni harap is egyet es ott hagyja. De ha banant vagy egy puha körtet eszek peldaul es jön kerni belöle meg eszi a felét :))
Teljesen egyetértek veled. Ráér még a gyereked ilyen cukros dolgokat enni. Őszintén szólva,egy érett gyümölcs sokszor van olyan édes,mint egy csoki. De legalább egészséges.
A mamáról meg annyit,hogy már rég megmondtam volna neki,ha csak a napi vizit miatt hív,azért felesleges.
"Akar hany alkalommal fel hiv meg kerdezi, hogy miert kell minden este fürdetni."
Kérdezz vissza: "Mama, miért kell mindig b....tatnia minket?"
Következő ilyen esetnél meg nyomd ki a telefont és a mama számára aznap este már ne legyetek elérhetőek.
Nem tudom...
Csak én vagyok olyan beteg nőszemély aki már csak azért is nagy pancsolások közepedte hívnám fel a nagymamit? :D
Közben néha oda szólnék a kicsinek, hogy "ne fröcsköld a vizet annyira" meg hogy "fürdés után kapsz egy jól megérdemelt nagy piros almát :'D
1hét alatt tönkre tenném 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!