Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek se normalis...

Szerintetek se normalis dolog, hogy anyomos minden egyes alkalommal le szol minket amiert minden este fürdik a gyerekünk? 1 eves mult

Figyelt kérdés
Akar hany alkalommal fel hiv meg kerdezi, hogy miert kell minden este fürdetni. El mondjuk neki minden alkalommal, hogy azert mert büdös. Meg pelenkas,tanul egyedül enni, le eszi magat stb.. mindig bele köt ebbe. Gonosznak titulal amiert nem adok csokit a gyereknek. Komolyan mondom mar nem is jön, hogy fel vegyem a telefont annyit kritizal föleg engem:( mivel en vagyok a gyerekkel egesz nap
2022. febr. 6. 17:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ebben is a lényeg az arany középút. Nem nő fel a legtöbb gyerek édesség meg szemét kaja nélkül, ez van. 😀 Viszont direktbe adni ezeket, amíg a baba megeszi pl a zöldséges bébipapit meg a gyümölcsöt is meg mindent amire szüksége van szerintem butaság.

Amúgy nem értem mi az anyósoknál ez a nagy sütemény meg édesség mánia folyton. :)

2022. febr. 6. 18:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Igen en is ezt vallom. Nem vagyok bio anyuka, tudom, hogy fog edesseget enni, en is ettem, nem fogom el tiltani. De ameddig nem keri es szivesen fogyasztja a gyümölcsöt addig nem latom ertelmet ennek.

Amugy a csokis kiflimböl meg szoktam kinalni harap is egyet es ott hagyja. De ha banant vagy egy puha körtet eszek peldaul es jön kerni belöle meg eszi a felét :))

2022. febr. 6. 19:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek veled. Ráér még a gyereked ilyen cukros dolgokat enni. Őszintén szólva,egy érett gyümölcs sokszor van olyan édes,mint egy csoki. De legalább egészséges.

A mamáról meg annyit,hogy már rég megmondtam volna neki,ha csak a napi vizit miatt hív,azért felesleges.

2022. febr. 6. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell felvenni a telefont, ez a legtisztább.
2022. febr. 6. 21:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Akar hany alkalommal fel hiv meg kerdezi, hogy miert kell minden este fürdetni."

Kérdezz vissza: "Mama, miért kell mindig b....tatnia minket?"

Következő ilyen esetnél meg nyomd ki a telefont és a mama számára aznap este már ne legyetek elérhetőek.

2022. febr. 6. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
11%
Pedig a babákat nem javasolt naponta fürdetni. Az csak növeli az ekcéma és a dermatitisz kockázatát.
2022. febr. 7. 11:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Kedved utolso, termeszetesen ha ilyen problema merült volna fel nalunk orvoshoz fordulok a kicsivel, es orvos javaslatara akkor minden masnap fürdetem pl. De semmi ilyen nem volt, hasfajos babamat minden este meg nyugtatta a fürdes, amit szinten gyerek orvos javasolt.
2022. febr. 7. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom...

Csak én vagyok olyan beteg nőszemély aki már csak azért is nagy pancsolások közepedte hívnám fel a nagymamit? :D

Közben néha oda szólnék a kicsinek, hogy "ne fröcsköld a vizet annyira" meg hogy "fürdés után kapsz egy jól megérdemelt nagy piros almát :'D

1hét alatt tönkre tenném 😅

2022. febr. 11. 09:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Csoki helyett gyulai kolbász. A ~ 1 éves fiunk kiszervezte a hűtőből és és a szobaasztal alatt rágogatta.Ezután az összes neki hozott csokit én ehettem meg :)
2022. szept. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!