Hogy lehet jól viselni, ha az anyósodnak vannak idegesítő szokásai?
Van, aki ezt türelmesen tudja viselni? Hogy csinálja?
Ma és tegnap is órákat töltöttünk el azzal, hogy egy, szerintem, teljesen értelmetlen probléma megoldásában segítettünk neki (kb. 10-14 órán van ebben a projektben, és mivel folyamatosan erről beszél, ezért tényleg fontos dolgok - pl. utalás, elfelejtődnek). Ha már csak meghallom a fénykép szót fenn vagyok a plafonon, pedig neki tudom, hogy nagyon-nagyon fontos, hogy jó képei legyenek facebookon és sokan like-lják.
Hogy lehetnék türelmesebb? A férjem sem akarja megbántani és én sem szeretnék ezen összeveszni. Jó lenne valami trükk, amivel jobban bírom. Csak néhány napról van szó.
Akkor itt alapvetően nem az anyósod "idegesítő szokásaival" van probléma, hanem azzal, hogy ti nem vagytok képesek az egészséges határtartásra.
Én ilyen helyzetben csináltam volna jó pár fotót azokon a helyszíneken, ahol szeretett volna, de nem dobtam volna rá a saját kikapcsolódásom rovására (se az üdülésem közben, se máskor) másfél munkanapnyi időt arra, amit vagy értelmetlennek, vagy feleslegesnek, haszontalannak gondolok, annak érdekében, hogy az anyósom, vagy bárki más lájkvadászatához és facebook kirakatba kitett image-ének építéséhez hozzájáruljak.
Másban sem tudsz kedvesen, udvariasan, de egyértelműen nemet mondani neki, amiben szíved szerint nemet mondanál?
#17 Elsőre a pálinkát írtam, de a 17-est elolvasva egy vastag gerendát vizionáltam a padláson:-(.
Tanítsátok meg a mamát a program használatára és bogarásszon vele ő heti 20 órát.
#16, és vonatkozóak:
Én simán elküldtem volnaa bús-borongós pitchába, valamint ezzel együtt küldtem volna linkeket a megfelelő programok, gifek, stb elérhetőségéről, aztán még le is tiltom, nehogy az én szabadidőmet mérgezze a kivagyiságával.:)
Ez egy katasztrófa!
1. Egy idiótával mentek "nyaralni".
2. Kiszolgáljátok az elmebaját.
Ti vagytok a hülyék, hogy hagyjátok.
Anyósom a telefonszámomat sem tudja 29 év házasság után! Pont azért, mert egy idióta energiavámpír.
#21 Általában nek annyira kedvesen teszem és az esetek 70%-ban ő igazodik hozzám, nem én hozzá.
#22 Ennyi idő volt megtanítani a programot használni. Ő az összes estéjét ezzel töltötte + az esőnapot. Nekünk azért más is belefért.
Ennek kevesebb, mint a fele lett volna, csak aztán letiltotta a facebook a posztot és arra is ráment egy fél nap, hogy felmenjen. Azt ő nyilván nem tudta megcsinálni. Bármikor mondhattam volna azt, hogy ennyi, nem segítek többet és mindenki megértette volna, de ez neki fontos, hogy meglegyen. De mikor utána elhangzott a kép szó, mindig rosszul is lettem XD
#22 Az első válaszod jobban tetszett, mint az új XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!