Hogy lehet jól viselni, ha az anyósodnak vannak idegesítő szokásai?
Van, aki ezt türelmesen tudja viselni? Hogy csinálja?
Ma és tegnap is órákat töltöttünk el azzal, hogy egy, szerintem, teljesen értelmetlen probléma megoldásában segítettünk neki (kb. 10-14 órán van ebben a projektben, és mivel folyamatosan erről beszél, ezért tényleg fontos dolgok - pl. utalás, elfelejtődnek). Ha már csak meghallom a fénykép szót fenn vagyok a plafonon, pedig neki tudom, hogy nagyon-nagyon fontos, hogy jó képei legyenek facebookon és sokan like-lják.
Hogy lehetnék türelmesebb? A férjem sem akarja megbántani és én sem szeretnék ezen összeveszni. Jó lenne valami trükk, amivel jobban bírom. Csak néhány napról van szó.
pedig neki tudom, hogy nagyon-nagyon fontos, hogy jó képei legyenek facebookon és sokan like-lják. - ez mondjuk pont nem érdekelne, és egy másodpercet sem töltenék ostobaságokkal.
Sokan like-olják a különleges képeit? Egy francokat különlegesek, tipik tucatképek.
"egy, szerintem, teljesen értelmetlen probléma megoldásában segítettünk neki"
Mi volt az, amibe neked kellett beletenned 10-14 órát, miközben nem is otthon vagytok, hanem - ha jól értem - elutaztatok valahova kikapcsolódni?
#15 A tökéletes facebook image kialakítása a nyaralásról :)
Fotózás közben is szétfagytunk már, de ténylegesen utána, hazaérve ennyit retusáltuk a képeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!