Anyósnak első találkozáskor hogy kéne köszönnöm?
Figyelt kérdés
Párom azt mondta a csókolomot nem szereti mert olyan mintha leöregeznék, de mással meg olyan fura lenne köszönnöm, a jó napot az olyan túl hivatalos egy anyóssal szemben. Letegezni pedig nem fogom rögtön.:)2021. dec. 20. 19:04
23/41 anonim válasza:
Jó napot kívánok, XY vagyok!
Ennyi bőven jó. A többi majd jön magától, lehet rögtön mondja is, hogy tegeződjetek.
24/41 anonim válasza:
Anyós? Majd akkor ha összeházasodtok...
25/41 anonim válasza:
X.Y. vagyok. Örülök, hogy megismerhetem.
26/41 anonim válasza:
25 Csak a bemutatkozás előtt köszönni is kéne.:)
27/41 anonim válasza:
#19 "(Ugye, se az ügyfélhez, se a beosztotthoz nem ereszkedem le)."
Nekem ebből egy jó nagy sznob ugrik be, de oké, mindenki a maga módján.
Ebből kiindulva nem tegeződsz azokkal, akiket magadnál "alacsonyabb rangúnak" gondolsz, de anyós nem pont az a kategória. Na meg nincs egyetlen barátod, haverod, rokonod sem, akivel tegeződsz?
28/41 anonim válasza:
Jó reggelt/napot/estét a legtisztább.
29/41 anonim válasza:
Pálinkás jóreggelt kívánok, hogy ityeg a figyeg?
Amúgy jónapot, oszt csókolom.
30/41 anonim válasza:
Simán, ahogy többen javasolták: a napszaknak megfelelően. Én is hidegrázást kapnék a csókolomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!