Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Àtmennètek ilyen kapcsolattal...

Àtmennètek ilyen kapcsolattal a párod kedvèèrt?

Figyelt kérdés

Anyossal elvagyok nincs probléma vele.

Viszont a sogornommel nem beszélünk kb 1 éve különböző okok miatt. Hosszú lenne leírni...

Kizartam az életemből őket mert nem akarok velük lenni akik miatt mindig az ideget eszem.

Eddig mindig úgy csináltuk hogy 24en anyoshoz mentünk át vacsora, ajándékozás stb. Ők is ott voltak nyilván.

Most nem tervezek átmenni de a paromon látom hogy rosszul esik neki. Felajánlottam neki a két gyerekkel menjen át a kicsivel meg itthon maradok.

Neki az úgy nem jó.

Felretennetek a haragot vagy nem mennètek?

2021. dec. 19. 10:13
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
81%

Akkor finomíts rajta, ha az alapkoncepció tetszik!

Válaszolj, ha szól hozzád, de csak a legszükségesebbet! Alany-állítmány, hogy ne legyen feltűnő és máris fordulj oda valakihez egy kérdéssel, témával, amire az válaszol és elterelődik a figyelem.

Én az ilyen szitukat még élvezni is szoktam, ahol a viselkedésemmel, szellemi fölényemmel tudom feltűnésmentesen letarolni azt, aki kiérdemelte.

Nehogy már te egyedül kuporogj otthon karácsonykor, ő meg remekül szórakozzon!

2021. dec. 19. 11:39
 22/42 anonim ***** válasza:
84%
nekem is tetszett a 17-es, vicces lenne :DD de kérdés hogy van e ehhez elég energiád. Amugy igen, nem szabad megfutamodni. 12-es voltam. És én mindig a könnyebb utat választottam sajnos
2021. dec. 19. 11:45
 23/42 anonim ***** válasza:
25%

Két nő cicaharca miatt értezze magát rosszul a férj, anyós, gyerekek...

Szeretet ünnepe, tényleg.

2021. dec. 19. 11:47
 24/42 anonim ***** válasza:
72%
Na majd jönnek ezek a kérdések..
2021. dec. 19. 11:57
 25/42 anonim ***** válasza:
49%

Hagyjuk már ezt a "szeretet ünnepe" szarságot. Ugyan olyan hétköznapi nap.. Giccsbe hamis pózolásba csomagolva.

Dehogy mennék.

2021. dec. 19. 12:05
 26/42 anonim ***** válasza:
86%

Én is átmennék.

Ha szólna hozzám normálisan válaszolnék,(hogy a többiek hangulatát ne rontsam) de hamar rövidre zárnék minden témát vele és nem kezdeményeznék újat.

2021. dec. 19. 12:13
 27/42 anonim ***** válasza:
71%

"Hagyjuk már ezt a "szeretet ünnepe" szarságot. Ugyan olyan hétköznapi nap.. Giccsbe hamis pózolásba csomagolva."

Ebből is látszik hogy 2021-re mennyire elszigetelődött egymástól a társadalom. Szerintem még jó 20 éve sem volt ez így.

2021. dec. 19. 12:24
 28/42 anonim ***** válasza:
75%
27, én kb minden nap hálás vagyok azért, hogy ebben a kategóriában senki nem családtagom.
2021. dec. 19. 12:31
 29/42 anonim ***** válasza:
81%
Én más kategóriában is bőven találnék olyan embert. Pedig lehet hogy ténylegesen is van/volt már itt olyan akit személyesen is ismerek.
2021. dec. 19. 12:35
 30/42 anonim ***** válasza:
45%

1-"Nagyon átérzem a helyzetedet, hasonlóan vagyok az én sógornőmmel. Én sem tudom, hogy legyen a karácsony... Én nem érzek haragot, inkább ijesztő a viselkedése, ő az, aki a saját haragját, gyűlöletét táplálja, nevetséges, furcsa vagy hamis alapokon."

2-"Én sem beszélek már egy ideje a sógornőmmel, ő is hasonló, mindenbe beleszól, mit csináljunk, hogy csináljuk, mindenki hozzá alkalmazkodjon, "

3-"Az én sógornőm, a férjem nővére is teljesen zizzent. "

Mennyi zezzent nő van ebben az országban?

2021. dec. 19. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!