Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kezelem, az anyósékat?

Hogyan kezelem, az anyósékat?

Figyelt kérdés

Sosem voltunk igazán jó viszonyban, már az elején megszabta, hogyan köszönhetek neki( pártkatona színvonal:D ) s igazából páromnak mondta, hogy én nem is vagyok teljes ember mivel érettségim sincs.

Én jelenleg ott tartok, hogy 16 éves korom óta dolgozom, és 18 évesen végre sikerült összekavirnyálnom egy albérletre, bár akkor még mással voltam, na mindegy is.

Párommal 18 decemberében költöztünk össze, a jelenlegi kecóba.

Nem mondom, hogy szarul élünk, de nem is felhőtlen felső 10.000.

Anyós általában magától beállítt valami kajával vagy közli, hogy márpedig ő átjön takarítani mert mi nem értünk ehhez ilyen szinten.

Most anyósék kitalálták, hogy vesznek egy lakást, ahol ők laknak csak 1 emelettel lejjebb, és mi már pedig költözzünk oda, mert ez mennyire jó mert közel lesznek (amúgy 5 percre lakunk gyalog).

Párom tudja, hogy nem nagyon tudom tolerálni ezt a nő lényt, mióta belém állt (öltözködésembe is, pedig max csípő nadrágot hordok semmi extrém , munkámba[karbantartó vagyok ] ) S, párom egyszerűen hajthatatlan, mondtam 100 másik eladó lakás is van a városba, de azt mondja ez az egy volt tökéletes, meg kéznél, meg ilyen árba (27 misi), de nélkülem nem akarja folytatni stb... Bár már egyszer felhozta a témát, mondtam biztos nem, ilyen körülmény között , akkor csend volt, elfogadta úgy tűnt, majd tegnap közölte, hogy akkor februárban költözünk ugye?!

Köpni nyelni nem tudtam, nagy vita,anyám szidása, hogy ő nem segít... azóta alig beszél velem.

Apósom normális, csendes, nem beszél nagyon,ha igen akkor is normálisan, komálom tényleg.

Ti mit tennétek, vagy hogyan kezelnétek a dolgot?

Bocsi ha hosszúra sikeredett.

25/F

2021. dec. 15. 09:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
74%
szerintem megér egy misét a dolog. Le kell ülni velük és elmondani nyiltan, hogy mi az amit toleráltok és mi az ,ami nem fér már bele. Határokat kell huzni. Ha ebbe belemennek, akkor lehet belőletek valami. Ha nem, akkor meg ugyis szétmentek.
2021. dec. 15. 10:58
 12/35 anonim ***** válasza:
90%
Még van idõd átgondolni, hogy mégis mi az ami megéri neked a nyugalmad érdekébén.Mióta vagytok együtt?
2021. dec. 15. 11:08
 13/35 anonim ***** válasza:
94%
Én nem költöznék az anyós nyakába mert csak rosszabb lesz, sose vakarjátok le magatokról.
2021. dec. 15. 11:15
 14/35 anonim ***** válasza:
89%

Én úgy lennék vele, hogy menjen a lány, ha akar.

Én biztos nem engedném a lakásomban túrkálni az anyóst. Ennyire tehetetlennek nézi a lányát, hogy se főzni, se takarítani nem tud? Miért nem tanította meg? Mit csinált, a dirigáláson kívül, 20 évig?

Nekem is volt olyan barátom, akinek apuka volt a mindene, úgy táncolt, ahogy ő fütyült. Túl későn jött meg az eszem.

Az a személy, aki inkább a szüleit tartja a csapatának helyetted, azzal nincs jövőd.

2021. dec. 15. 11:16
 15/35 anonim ***** válasza:
92%

Egyetlen alkalommal mentem bele ilyenbe és nagyon megbántam. És itt szerintem teljesen mindegy, hogy jó vagy rossz a kapcsolatod a párod szüleivel, a kapcsolatnak nem tesz jót az ilyenfajta közelség a szülőkhöz. Főleg igaz ez akkor, ha a párod a szülők által befolyásolhatóak. Márpedig a leírtak alapján nekem ez jön le.

Mi az exemmel hozzáépítettünk egy szintet a szülei házához. Nem sok választásom volt, mert gyakorlatilag közölte, hogy vagy odamegyek vagy szakítunk. Mivel nagyon szerettem, mentem. De egyetlen nyugodt napom sem volt a szülőktől, akik mindenbe bele akartak szólni. A kertbe sem mehettem ki anélkül, hogy ne jött volna oda valamelyik a nagyon fontos mondandójával. Mivel az ő házuk volt, ezért felhatalmazva érezték magukat arra, hogy beleszóljanak mindenbe, illetve utasításokat adjanak, pl. hogy "ha már itt laktok, néha összeszedhetnétek a diót a kertben!".

De mivel kulcsuk is volt a lakásunkhoz, szerettek bejárni előzetes egyeztetés nélkül. Két évig bírtam, aztán elköltöztem, magam mögött hagyva a párkapcsolatot is.

Soha többet nem vetemednék ilyesmire! Szerencsére a jelenlegi párom pont olyan messze akar lenni a családjától, mint én az enyémtől :-)

2021. dec. 15. 11:22
 16/35 anonim ***** válasza:
94%

Jesszusom, 5 perc is túl közel van ezzel a nővel, mi lenne ha egy emelet lenne köztetek?

Ez nagyon keveseknek jön be, ha az anyós normális akkor is előbb utóbb ki ütközik pár rossz dolog, egyszerűen mindenkinek van idegesítő szokása, meg annak is aki alapból normális, nem jó ennyire egymás szájában élni hogy csak egy emelet választ el.

2021. dec. 15. 11:23
 17/35 anonim ***** válasza:
80%

1. nem az anyósod, vagy talán már összeházasodtatok?

2. az öregasszony nem normális, de a lánya és te sem vagytok azok, ha ezt eltűritek. Számomra ez körülbelül annyira lenne elképzelhető, mint hogy Godzilla állítson be vasárnap délután egy tál sütivel a kezében. Be sem engedném, mehetne haza a küszöbről! Eszem megáll, mik vannak, meg hogy milyen hülyék az emberek.

2021. dec. 15. 11:32
 18/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

#11:3 éve.

2021. dec. 15. 11:33
 19/35 anonim ***** válasza:
94%

Kívülről nézve nagyon látszik, hogy a barátnőd pont olyan természetű, mint az anyja. Csak az a jó, amit ő kitalál, és a férjének kuss legyen a neve. Mint apósodnak.

Egyetértek az előzőekkel! Ne költözz oda! Ha ez szakítópróba lesz, akkor menjen csak a csaj, nem kár érte!

2021. dec. 15. 11:38
 20/35 anonim ***** válasza:
92%

Eszedbe ne jusson!

Nálunk - ugyan az "csak" az anyám -, de 5 percre lakott tőlünk, és állandóan ott ette nálunk a rosseb. (bocs) A probléma hatványozódott, amikor megszületett az első unoka. 8 évig tűrtünk, utána költöztünk 20 km-rel arrébb.

2021. dec. 15. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!