Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülők!Ha a lányotok párja...

Szülők!Ha a lányotok párja egy több milliós autóval és márkás ruhában megy hozzátok bemutatkozni akkor jó benyomást kelt?

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 17:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
17%
ha tud dudálni a milliós autó akkor jó
2021. dec. 4. 21:03
 22/33 anonim ***** válasza:
36%
Hát egy normális autó az több millióba kerül, kettőért már lehet egész jót kapni. A márka meg mi? Budmil? Adidas? Egy jobb cipő nincs 20 ezer alatt, szóval mire vágunk fel? Mi az a márka vagy autó?
2021. dec. 4. 21:12
 23/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdekelne. Az érdekelne hogy tud-e rendesen viselkedni és hogy normálisan bán-e a lányommal. Ha rendes fiú, felőlem ökrös szekérrel, gumicsizmàban is érkezhet. Ha tahó, akkor meg három egymás után kötött teslával is jöhet pofavizitre, tíz rolexxel a csuklóján, akkor is kivágom, mint azt a bizonyos macskàt, a lányommal meg megértetem, hogy bunkókkal ne kezdjen.
2021. dec. 4. 21:37
 24/33 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Írjad meg, hogy milyen autó, hány éves. A ruha honnan van, gagyi utánzat?

Így semmit nem lehet mondani.

Csórók közt egy Nike pipa is nagy szám, meg egy rozoga autó is.

2021. dec. 4. 21:39
 25/33 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem örülnék. Ismerek ilyet és kereskedik olyannal amivel nem kellene
2021. dec. 4. 22:21
 26/33 anonim ***** válasza:
83%

Több milliós autó ám egy 5 éves Peugeot is. És az messze van a prémiumtól. Ma már nincs 100 ezres Zsiguli.

Illetve, de van, ilyen alkatrészbányának se jó régi swiftek.

Márkás ruha: engem nem tud hanyattvágni ha a vejkójelölten egy 20 ezres akármilyen pulcsi, meg egy 30 ezres naci van.

A melóscipőm ugyanis (kompozit talp, kevlár orrmerevítés, stb-stb) 45 pénz. A kabátom, ami szél-víz-stb ellen több órán át véd, meleg, valamint az olaj egy egyszerű nedves ronggyal lejön róla, és nem ég át -az meg a másik 60. Nem flanc, de a melóhoz ez kell.

Így nem tudom értelmezni a márkás és drága felsőruházatot, mert valszeg az enyém jóval drágább. :D

De mindezek felett ha egy trokhár fuckboy, akkor nincs maradása. Jöhet akármilyen Breitlinggel a kezén stb, elhajtom, mint bábaasszony a magzatvizet.

Fenének sincs kedve megint éjszakákat fennmaradni, és a síró-szipogó lányomat részint a vállamon nyugtatni, részint búfelejtő Jägereket inni vele. Ezektől ugyanis mindkettőnknek rettentően fáj a feje másnap reggel. :)

2021. dec. 4. 22:45
 27/33 anonim ***** válasza:
85%
A fő kérdés hogy miből vette, attól függ a reakció is.
2021. dec. 4. 23:39
 28/33 anonim ***** válasza:
87%

Az én szüleim valószínűleg nem ismernék fel a márkás ruhát (a Nike nem márkás, a hilfiger már nincs meg nekik, afölött főleg esélytelen), az autó meg ha nem huszonéves, az bizony több millió (egy < több, ahogy az ősember számol :))

Szóval oda jön pl egy CK pólóban meg egy 5 éves mondeoval? Ok ha így érzi. Odajön Boss öltönyben teslával? Max kíváncsiság szinten érdekelne, miből.

Szüleimet szintén, aki paraszt, azt úgyis megkérnék, hogy lehetőleg ne vigyem többet haza, egyébként meg bíznak az értékítéletemben, mint úgy általában a felnőtt emberek szoktak egymás közt :)

Te a lenyűgözött kislány vagy, vagy a 22 éves menő vállalkozó ?

2021. dec. 5. 00:39
 29/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok én sem szegény, de a rongyrázó viselkedést mindig is ellenszenvesnek tartottam
2021. dec. 5. 01:27
 30/33 anonim ***** válasza:
63%
A magyar emberben semmi sem kelt jó benyomást. Milliós kocsi? Biztos maffioso. Gazdag? Biztos sikkasztotta. Márkás ruha? Felesleges rongyrázás. Fordítva is megy ez: öreg Daewo? Csóróhoz ne menj hozzá. Engem speciel nem érdekelne. 30/f
2021. dec. 5. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!