Hogy néz ki nálatok a karácsony, ahol a pár egyik tagja és anyós/após nem jön ki jól?
Figyelt kérdés
4 éve élünk együtt, idén őszig minden rendben volt.
Aztán egy közös nagycsaládi hétvégén összeveszett a férjem és szüleim.
Mindkettő félnek van igazsága, de természetesen a párom mellett vagyok.
Viszont nem tudom, hogy ilyen esetben hogy legyen a karácsony ,ünnepek.. Van valakinek ,,rutinja,, ebben?
2021. nov. 29. 00:29
11/15 anonim válasza:
Sajnos mindkettőnknek az édesanyja nehéz természetű. Ezért dec 24-25-26 otthon vagyunk a gyerekekkel. 27-én a feleségem a gyerekekkel meglátogatja anyósomat, majd 28-án én megyek a gyerekekkel anyámhoz. Szilvesztert negyedben töltjük, mint a karácsonyt.
Nekem ez egy tökéletes megoldás.
12/15 anonim válasza:
Nálunk pl mindenki otthon van karácsonykor a saját házában. Nincs együtt ünneplés
13/15 anonim válasza:
Mi a vejemmel nem jöttünk ki, de karácsonykor és a gyerekek születésnapjain elviseltük egymást, úgymond levegőnek nézve a másikat. Ő soha nem jött hozzánk.
14/15 anonim válasza:
Ha nem lehet rendezni a konfliktust (amiben egyébként érthetetlen, hogy miért állsz ki egyedül a férjed mellett, ha elmondásod szerint a szüleidnek is volt igazsága...), nem kell veled mennie anyukádékhoz. Nincs kőbe vésve, hogy kettesben kell végigjárnotok a rokonaitokat karácsonykor, csak azért, mert a GYK-n lehurrognak érte ;)
15/15 anonim válasza:
Nem kell együtt ünnepelni. Amúgy is járvány van, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!